7 Ekim - Duvar Yazısı Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Elinize bir püskürtmeli boya verdiler, şöyle genişce bir duvar var ve içinizden geçen herhangi bir şeyi, aşk hakkında birşeyler, eğlenceli bir sözü ya da hayatta karşı çıktığınız birşey hakkında yazı yazacaksınız.
Finalde yazılarınız duvar üstünde sergilenecek, ama tabi kendi duvarını ve yazısını grafik halinde de buraya koyabilir arkadaşlar (ve özel işaretler kullanabilirler).
Kısıtlamalar:
- Yazdığınız yazı tek cümleyi geçmemelidir.
- Sadece 1 yazı ile katılabilirsiniz.
Puanlama: 1. 300, 2. 200, 3. 100 sihir puanı.
Final: 20:30'da başlıyor...
Kolay gelsin ^^
Elinize bir püskürtmeli boya verdiler, şöyle genişce bir duvar var ve içinizden geçen herhangi bir şeyi, aşk hakkında birşeyler, eğlenceli bir sözü ya da hayatta karşı çıktığınız birşey hakkında yazı yazacaksınız.
Finalde yazılarınız duvar üstünde sergilenecek, ama tabi kendi duvarını ve yazısını grafik halinde de buraya koyabilir arkadaşlar (ve özel işaretler kullanabilirler).
Kısıtlamalar:
- Yazdığınız yazı tek cümleyi geçmemelidir.
- Sadece 1 yazı ile katılabilirsiniz.
Puanlama: 1. 300, 2. 200, 3. 100 sihir puanı.
Final: 20:30'da başlıyor...
Kolay gelsin ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Siz zaten normal bir yazı yazacaksınız, onu duvara yerleştirmek bizim işimiz.
Bir önceki Post-It yarışmasının benzeri ^^''
Bir önceki Post-It yarışmasının benzeri ^^''
usa-ko yazmış:
Lütfen başlığımı magazine dönüştürmeyiniz sayın usa-ko XD
Düzelttim
ahahahaha xD eğlendim sabah sabah (sabah sabah? ^^'' ) türkçemizi doğru kullan mamoru.. ben de gidip uyuyim .. bu akşam oyun etkinliği olucak mı? bu etkinlikler beni sarmadı da =P
Yalnız’ın adı okunduğunda
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Usa-ko, senin için manga çeviri yarışması yaparız ya da Photoshop Öğreniyorum - I etkinliği ne dersin =P - Arkadaşlar bu arada 3 cümle değil tek cümle olarak düzeltildi, 3 cümle hayatta duvara sığmaz.
Gayet güzel ^^
Bu arada okul yolu duvar yazısı dolu, etkinlik fikrini oradan esinlendim. Ama genelde oraya ya takım sevdasını ya da aşklarını yazıyorlar XD
Bu arada okul yolu duvar yazısı dolu, etkinlik fikrini oradan esinlendim. Ama genelde oraya ya takım sevdasını ya da aşklarını yazıyorlar XD
''Her başarılı öğrencinin arkasında kopya olabilir. ''
nasıl iyimi
nasıl iyimi
Oldukça eğlenceli yazılar geliyor, akşam çok çekişmeli bir final olacak sanırım
^^
^^
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 57 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |