Hafta Sonu Etkinlik Programı |
Yazar
Yaklaşmakta olan KPSS sınavı çalışmalarının ağırlaşması sebebiyle bundan böyle sadece Cumartesi günleri tarafımdan forum etkinliği yapılacaktır.
Ayrıca bugün yapılan etkinliklerin saati ile ilgili de bir değişiklik var. Bundan böyle etkinlikler 14:00'da değil 16:00'da başlayıp 19:30'da sona erecektir.
Bu program değişikliği Temmuz ayında yapılacak olan geleneksel Venus Forum Tanabata etkinliklerine kadar devam edecektir.
Yaklaşmakta olan KPSS sınavı çalışmalarının ağırlaşması sebebiyle bundan böyle sadece Cumartesi günleri tarafımdan forum etkinliği yapılacaktır.
Ayrıca bugün yapılan etkinliklerin saati ile ilgili de bir değişiklik var. Bundan böyle etkinlikler 14:00'da değil 16:00'da başlayıp 19:30'da sona erecektir.
Bu program değişikliği Temmuz ayında yapılacak olan geleneksel Venus Forum Tanabata etkinliklerine kadar devam edecektir.
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
evet saat 2 de oturup anca 7 de kalkınca zor oluyodu *-* cidden çok güzel oldu =) hem herkesin işine gelmiştir bence. umarım kazanırsın mamoru kpss yi (inş sen o şaslı kişilerden olursun *-* bütün dileklerim senle Mamoru =))
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
Mamoru yazmış:
Sınav sisteminden nefret ediyorum. KPSS' ye hazırlanan bir kişi olarak bu cümleleri görünce cümle yazamadan edemedim. buarada bol şanslar umarım her şey gönlünce olur ki umarım benimde...
yeni sistemde (hafta sonu etkinlik) hayırlı olsun
O
kadar güzel unutmuştun ki beni, Hatırlatmaya kıyamadım...
teşekkürler sun
kadar güzel unutmuştun ki beni, Hatırlatmaya kıyamadım...
teşekkürler sun
Spoiler:
e 4 ay boyunca hiç mesaj almamış bende yeni açıldı sandım,
ne biliim kpss'yi öss'yi annem hatırlatmasa kendi gireceğim sbs'yi bile unuturum ben.
madem bitti, sonuç ne; kazandı mı mamoru-sama?
hangi mesleğe başladı, öğrenebilir miyim acaba?
ne biliim kpss'yi öss'yi annem hatırlatmasa kendi gireceğim sbs'yi bile unuturum ben.
madem bitti, sonuç ne; kazandı mı mamoru-sama?
hangi mesleğe başladı, öğrenebilir miyim acaba?
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
Tsukino-Usagi yazmış:
4 aydır mesaj almıyorsa en az 4 ay önce açılmıştır o zaman da yeni değildir.
Kazanıp kazanmadığı konusunda kesin bir bilgim olmamasıyla beraber mezun olduğu bölümün Coğrafya Öğretmenliği olduğunu biliyorum.
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 11 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |