|
Yazar |
Mesaj |
Sailor Galaxy

Yeni Üye

Kayıt: 13 Ekm 2012 Mesajlar: 26 Teşekkür: 15 Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: 2779 kişiye bir galaxy boyutlu selamlarla geldim..... |
|
|
GELDİM  GELDİM  işte GELDİM  Devasa boyutlu neşeyle geldim  Buradayım işte, aranızdayım  Benim gibi SAİLORMOON aşkıyla yaşayan büyük bir toplumun içerisindeyim.
Üniversite öğrencisiyim, ama hâlâ bir bebek gibi çizgi film gördümmü dayanamam  ondan da çok animeleri, manga okumayı severim  Özellikle de SAİLORMOON- un yeri kalbimde ayrı  Hem çocukluk hayallerimin en özel anısı,hem de izlediğim ilk anime olarak ayrıcalıklı bir değeri var benim için  ((şaka değil yaa,, koskoca halkı sırf ay savaşçısının sayesinde sevdim
Canım fazlasıyla sıkılır, fakat bu zaman en iyi tedavi yöntemim: ya SAİLORMOON izlerim, ya da forumda takılırım. Uzun süredir kayıtsız takipçilerdendim yani
Benim teorim:"eğer bir insan SAİLORMOON seviyordur, ya da izliyordursa, benim tipimdir"
Neyse... Fazla konuşdum galiba  ... Hepinizle arkadaş oluruz inşallah.
Kucak- kucak sevgilerimi sizlere bırakarak ayrılıyorum şimdilik.
NEŞELERİNİZE KARIŞMAK UMUDUYLA  GALAXY......
|
|
 |
|
03 Ksm 2012 19:05 |
|
 |
LadyinDeath

Lanetli

Yaş: 31 Kayıt: 18 Ekm 2011 Mesajlar: 896 Puan: 3300 Teşekkür: 401 Uyarı: 3
Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Yanıt: 2779 kişiye bir galaxy boyutlu selamlarla geldim..... |
|
|
hoşgeldin aramıza
kalıcı olman dileğiyle
İyi eğlenceler:) 
|
he's like fire and ice and rage. he's like the night and the storm in the heart of the sun. he's ancient and forever. he burns at the centre of time and can see the turn of the universe and... he's wonderful.

|
 |
|
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sailor Galaxy
|
princess_serenity

Güzelliğin Savaşçısı

Yaş: 23 Kayıt: 27 Şub 2011 Mesajlar: 1,316 Ünvan: Prenses Puan: 750 Nerden: Freeman's Mind Teşekkür: 142 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
FORUMUMUZA HOŞGELDİN!!!! ahahah,bi çatlak daha buldum(benim gibi!!!) ben Yağmur  lisede olduğum ve yurtta kaldığımdan dolayı hafta içi giremeyebilir ama olsun,tanıştığıma memnun oldum ^.^
senin hobilerin nedir galaxy-chan? (bi de sorması ayıp değilse adın ne?)
ben çizmeyi,yazmayı,okumayı,ingilizceyi seviyorum,okulda almanca gördüğümzden dolayı yazın japoncaya başlamaya niyetliyim,sailor moon ve bleach hastasıyım^^
neysem,uzatmadan uziyim ben 
|
""Prometheus was punished by the gods for giving the gift of knowledge to man. He was cast into the bowels of the Earth and pecked by birds."" -Oracle Turret
INTP, 5w6, 9w1, 2w1, sp/sx
Sapioromantic Demisexual
|
 |
|
03 Ksm 2012 19:14 |
|
|
Artemis

Süper Üye

Yaş: -802 Kayıt: 18 Hzr 2007 Mesajlar: 831 Ünvan: Beyaz Atlı Prens Puan: 5525 Teşekkür: 206 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hoş geldin. İyi eğlenceler.
|
|
 |
|
|
SahiL

Ay Savaşçısı

Yaş: 30 Kayıt: 02 Tem 2010 Mesajlar: 700 Ünvan: Güzel Prenses Puan: 925 Nerden: Antalya Teşekkür: 236 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hoş geldin *-*
|
|
 |
|
03 Ksm 2012 19:21 |
|
|
CB

O Bir Yıldız!

Yaş: 23 Kayıt: 22 Tem 2010 Mesajlar: 1,418 Ünvan: Prenses Puan: 3200 Nerden: Crystal Tokyo Teşekkür: 388 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hoşgeldiin >.<
Ben de Melike
Foruma keşke daha erken üye olsaymışsın asddfsd  Şahsen ben de üye olmadan evvel uzunca bi süre misafir olarak takılmıştım burda
Umarım kalıcı olursun *-* İyi forumlar, yardımcı olabileceğim bir şey varsa sormaktan çekinme *-*
|
imza için vinvin'e, ikon için de michiru-chan'a teşekkürleer <3
|
 |
|
03 Ksm 2012 21:48 |
|
|
ercan
Misafir

|
|
|
|
|
 |
|
 |
sailor serenity

Alışıyorum Galiba?

Kayıt: 13 Ekm 2012 Mesajlar: 116 Ünvan: Prenses Teşekkür: 24 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hoşgeldinnnnn 
|
FENERBAHÇEMMM
Taylor Lautner...
|
 |
|
04 Ksm 2012 0:21 |
|
|
SaILoRSuN
Senshi

Yaş: 35 Kayıt: 09 Hzr 2007 Mesajlar: 3,842 Nerden: Güneş'in Yüreğinden Teşekkür: 819 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
OOOooo neşeli bir üye  hoşgeldin  aktif olman dileğiyle 
|
Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
|
 |
|
04 Ksm 2012 1:10 |
|
|
duy bas

Beni Görmeye Alışın

Yaş: 23 Kayıt: 16 Ekm 2011 Mesajlar: 224 Nerden: Kristal Tokyo (Amasya\Merzifon) Teşekkür: 23 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Selamm!!! Ben de Duygu. Tanıştığımıza sevindim. "eğer bir insan SAİLORMOON seviyordur, ya da izliyordursa, benim tipimdir" sözüne katıldığımı belirtmek isterim. 
|
Ayışığı sevginin mesajıdır...

|
 |
|
|
OleSea

Aşk'ın Koruyucusu

Yaş: 27 Kayıt: 24 May 2011 Mesajlar: 1,239 Ünvan: Prens Nerden: ... Teşekkür: 550 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Aynen :böyle neşeli insanları gördükçe insan baya bir neşeleniyor..hoşgeldin,sefa getirdin Galaxy-chan-umarım alınmazsın -chan ekini kullandığım için..-
Kalıcı olman dileğiyle..
|
|
 |
|
04 Ksm 2012 1:16 |
|
|
Sailor Galaxy

Yeni Üye

|
|
|
Vayy bee... Oldukça sıcakkanlı karşılandım  İçimde hepinizle çok iyi arkadaş olacağız diye bir eminlik hissi var  Eee, malum, Jan ablanın da dediği gibi herkesin F vitaminine ihtiyacı var, diymi? ( F-friend, Ayışığı günlüğü, Jandark)
Öncelikle hepinize çok-çok teşekkür ederim. İnşallah sizin gibi ben de kalıcı olurum. Çok memnun oldum tanışdığımıza
*CB- yardım teklifin için minnetdarım. Kuşkun olmasın, acemilerin efendisi olarak  seve-seve sorarım
*Duygucum, ben de çok sevindim
*Olesea, neden alınacağım ki, aksine, çok hoşuma gitti
*Sevgili prensesim, hoşbulduk, seninle aynı fikirde olmamıza sevindim. Yağmurcum, ben de Nur, ben de çok memnun oldum.
Ortak yanlarımız fazla galiba  Ben de kitap okumayı,yazmayı(şiir hikaye falan yazmayı severim, ama forumdakı yazarlar kadar iyi değilimdir maalesef  ), anime resimleri çizmeyi, galaxy- mizle ilgili bilgiler edinmeyi severim
İngilizceyi öğrendim, fakat ihtisasım maalesef o yöne pek el vermiyor. Şimdi rusça öğreniyorum
Türk dünyası da bir ayrı ilgi alanım.
Japonlara olan ilgim bir başka, dili öğrenmek istediğin için seninle gurur duyuyorum  ( ben de istiyorum, ben de  ben de  ...)
Animelerden en çok SAİLORMOON, bir de CLANNAD severim. Alakasız da olsa Harry Potter de az ilgimi çekmiyor
Ayy, çok uzatdım, galiba
Özellikle hitap etdiyim ve etmediğim( kusuruma bakmayın  ) her kese ilginiz için çok- çok teşekkürlerimi iletiyorum
Anatomi bekler, ben kaçar... u.U
HOŞÇAKALIN  GALAXY 
|
|
 |
|
04 Ksm 2012 7:46, Değiştirme: 04 Ksm 2012 21:34 (Toplamda 2 kere) |
|
 |
harukausagi

Ay Fedaisi

Yaş: 20 Kayıt: 14 Mar 2012 Mesajlar: 455 Ünvan: Prenses Teşekkür: 96 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Hoş geldiiiiiin  Ben Sude.Umarım iyi anlaşırız.. 
|
never trust a duck.
|
 |
|
04 Ksm 2012 11:59 |
|
|
Sailor Galaxy

Yeni Üye

|
|
|
Hoşbulduuuk Sudecim  bolca F vitamini arayan biri olarak çok iyi anlaşacağımıza inanıyorum 
|
|
 |
|
04 Ksm 2012 12:06 |
|
 |
harukausagi

Ay Fedaisi

Yaş: 20 Kayıt: 14 Mar 2012 Mesajlar: 455 Ünvan: Prenses Teşekkür: 96 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
never trust a duck.
|
 |
|
04 Ksm 2012 12:10 |
|
 |