Venus FM (Test Yayınları) Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar
Radyomuz bir dahaki resmi açılışa kadar kapatılmıştır. Dinleyicilerimize, Sunucularımız SaiLoRMooN*Cenk, SaiLoRSuN, prenses serenity, Biohazard, Flamesniper, *SeRoS*, Tornado ve Risa'ya teşekkürler. Yakında tekrardan görüşeceğiz ^^
Radyomuz bir dahaki resmi açılışa kadar kapatılmıştır. Dinleyicilerimize, Sunucularımız SaiLoRMooN*Cenk, SaiLoRSuN, prenses serenity, Biohazard, Flamesniper, *SeRoS*, Tornado ve Risa'ya teşekkürler. Yakında tekrardan görüşeceğiz ^^
mamoru yazmış:

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Bu mesaja teşekkür edenler (11 kişi): *SeRoS*, hotaru-chan, White_MooN, laru, fawn_fairy, Princess Moon, Usagi_Seiya, Roiworld, Gold, Tsukino-Usagi, tweety

Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): elçinn

mamoru yazmış:
bu biraz kötü bir durum ilerde limiti yükseltirsiniz,bi 20 falan yaparsınız herhalde.ben hiç radyoya giremedim.
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^

Venus FM Test Yayınında Yarınki Program
(Çarşamba, 28 Ekim 2009)
13:00 - 15:00 Biohazard
15:00 - 16:00 ortaya karışık
16:00 - 20:00 yayın yok
20:00 - 22:00 Tornado
23:00 - 01:00 yayın yok
01:00 - 02:00 Venus FM - Nostalji
* yayınlar daha kısa da sürebilir, 2 saate göre konuşuyoruz tabi.
Test yayını bittiğinde bu işi daha büyük sunucuda kaliteli formatta yapacağız kısmetse. Şimdilik limit olmak zorunda, yoksa anlaşılmaz oluyor yayın XD
(Çarşamba, 28 Ekim 2009)
13:00 - 15:00 Biohazard
15:00 - 16:00 ortaya karışık
16:00 - 20:00 yayın yok
20:00 - 22:00 Tornado
23:00 - 01:00 yayın yok
01:00 - 02:00 Venus FM - Nostalji
* yayınlar daha kısa da sürebilir, 2 saate göre konuşuyoruz tabi.
marvelgirl yazmış:
Test yayını bittiğinde bu işi daha büyük sunucuda kaliteli formatta yapacağız kısmetse. Şimdilik limit olmak zorunda, yoksa anlaşılmaz oluyor yayın XD

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Arkadaşlar, yarın saat 1 ile 3 arası yayında olacağım. Anime tanıtımları, hakkında yapılan makaleler konusunda konuşacağım =) tabiiki de müzik öncelikli olacak :3
Şarkı isteklerinizi, öneri, şikayet, herhangi bir istek, basit radyo isteklerini özel mesajdan iletebilirsiniz, o saatlerde anime.web.tr veya venusforum.net te üye olacağım =)
Şarkı isteklerinizi, öneri, şikayet, herhangi bir istek, basit radyo isteklerini özel mesajdan iletebilirsiniz, o saatlerde anime.web.tr veya venusforum.net te üye olacağım =)
Nickimi Örümcek Adam istiyorum. Hala. U_U

hmm bio seninkini dinleyebilirim büyük ihtimalle.bekliyorum ^^
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl

1. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 98 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |