| 5 Ağustos -  Karikatür Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki | 
Yazar

Bende yaptım.. hepsi çok güzel  
bu konuda pek iyi değilim ama
benimkilerde
işte burda..

bu konuda pek iyi değilim ama
benimkilerde
işte burda..
Spoiler: 

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

Site anca açıldı  

Hepinizinkide gerçekten ayrı bir komik arkadaşlar 

Bunlar benim geçen sene yaptıklarım br sitede aynen böyle bir yarışma vardı ona katılmıştım bende baloncukları mazur görün^^'' biraz aceleyle yapmıştım o yüzden ayrıca yazıları da biraz düzelttim çünkü berbat duruyorlardı pek bir fark yok ama =P az önce başka karikatür yaptım.onlar daha özenli yaptım ama onları da beğenmedim şahsen^^''
 ayrıca yazıları da biraz düzelttim çünkü berbat duruyorlardı pek bir fark yok ama =P az önce başka karikatür yaptım.onlar daha özenli yaptım ama onları da beğenmedim şahsen^^''

Hepinizinkide gerçekten ayrı bir komik arkadaşlar

Bunlar benim geçen sene yaptıklarım br sitede aynen böyle bir yarışma vardı ona katılmıştım bende baloncukları mazur görün^^'' biraz aceleyle yapmıştım o yüzden
 ayrıca yazıları da biraz düzelttim çünkü berbat duruyorlardı pek bir fark yok ama =P az önce başka karikatür yaptım.onlar daha özenli yaptım ama onları da beğenmedim şahsen^^''
Spoiler: 

herkesinki birbirinden komik olmuş XD ben de bir şeyler yaptım. sizinkiler kadar komik olmadığı kesin ^^'

benim aklıma bunlar geldi şimdilik 
edit: bir tane ekledim şimdi.

Spoiler: 

benim aklıma bunlar geldi şimdilik

edit: bir tane ekledim şimdi.

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.
Spoiler: 

bende ekledim sizin kadar iyi yapmasamda  seiya usagi senin 2.si güzelmiş
 seiya usagi senin 2.si güzelmiş 

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

| 2. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 46 mesaj ] | 
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız | 

Diğer yaptıklarımıda koydum ilk sayfadan bakarsınız.
 Diğer yaptıklarımıda koydum ilk sayfadan bakarsınız.