| Kaptan Cosplay Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki | 
Yazar
		  Ben cosplay başlıklarına pek bakmam.Ama görünce şoke oldum.Kaptan 1 gecede diktiğini söylemişsin.1 haftada diksen uğraşsan kimbilir ortaya daha neler çıkardı..1 gece böyle birşey zor yani zoru başarmışsın..Tebrikler ..Başarılı bir cosplay..

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

kendimi çüş ulan diyerek söze giriyorum ben nasıl görmem bu eşek sıpasının  cosplayini yaa bu kadar güzel yapmış ben de görmemişim Ô_o işin en saçma tarafı da tayfa olarak ilk yazmam gerekirken son yazıyorum Ô_o özür loly-chan *-* bi daha olmaz (umarım) Ô_o
 cosplayini yaa bu kadar güzel yapmış ben de görmemişim Ô_o işin en saçma tarafı da tayfa olarak ilk yazmam gerekirken son yazıyorum Ô_o özür loly-chan *-* bi daha olmaz (umarım) Ô_o 
...
Yorumuma gelirsek sen neden bu kadar tatlısın ha kuzum *-* gözleride boyamış yeşile manyak olmuşsun hamarat loly *-* manayksın dehşetsin ve tabiki fotojeniksin xD *ıyyk kendimden iğrendim be xD*
 sen neden bu kadar tatlısın ha kuzum *-* gözleride boyamış yeşile manyak olmuşsun hamarat loly *-* manayksın dehşetsin ve tabiki fotojeniksin xD *ıyyk kendimden iğrendim be xD*

cosplayini yaa bu kadar güzel yapmış ben de görmemişim Ô_o işin en saçma tarafı da tayfa olarak ilk yazmam gerekirken son yazıyorum Ô_o özür loly-chan *-* bi daha olmaz (umarım) Ô_o
...
Yorumuma gelirsek
 sen neden bu kadar tatlısın ha kuzum *-* gözleride boyamış yeşile manyak olmuşsun hamarat loly *-* manayksın dehşetsin ve tabiki fotojeniksin xD *ıyyk kendimden iğrendim be xD*
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

Süper *_________* Ultra Kawaiiiii ^^ Herşey çok güzel olmuş ama saçların tam benzemiş, aynısı olmuş tebrik ederim ^^ Bnm Mako cosplayimdeki saçlar hiç benzememişti xD Cosplay çalışmalarının devamını getirdiğin için de ayrıca tebrik ederim seni Kaptan'cım 

MisaMisa Cosplay Çalışmaları

*-* harika olmuşsn kaptan *-* tebrikler *-* o eteği nası diktin ya   bravoo
  bravoo

bravoo
  bravooavatar ~ michiru
.
McFly ♥

başarılı.tebrik ederim.

http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
		  animelist aldım yuhaa ^ . ^

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy!!!!! bu kadar güzel olacağı hiç aklıma gelmedi suşi-chan! *-* bayıldım cosplay'e. süper olmuş. kıyafeti de iyi dikmişsin valla.   seni tebrik ediyorum canım.
 seni tebrik ediyorum canım.  

Ümitsiz insanlar ağır hastalara benzerler.
Hayata her zaman daha kuvvetle sarılırlar.
Spoiler: 

mikan_NATSUME*
teşekkür ederimm ^^
jingjing *
tekrar teşekkür ederim aslına bakarsan o eteğin arkasında bayağı dikiş hataları var o kadar da başarılı bir dikim değil yani xP
 o kadar da başarılı bir dikim değil yani xP
sailormoooon*
aww *-* teşekkürler cenk bu arada seni gördüm ya ölsemde gam yemem artık xD
Sweet Witch*
ehehe çok teşekkür ederim .. kızardım yine yine ve yine xP
 çok teşekkür ederim .. kızardım yine yine ve yine xP
Risa*
emin ol dikebilirsin... şöyle söyliyeyim.. benki daha dondurma paketlerini açamayan kız bunu diktim kimbilir sen neler yaparsın *-*
dowaa*
uwaaah *___* aman tanrım ne süper bir yorumdur bu ( bu arada eşek sıpası mı xD ehehe ) çok teşekkürler yaaa *-* ilk ya da son yazmışsın hiç farketmez yorumun beni ne kadar mutlu etti bilemezsin ^^
makatoverei*
teşekkür ederimm =)
hemavaz*
sana da çokk teşekkür ederimm =)))
fawn_fairy*
teşekkürler aslında cosplayin en kolay kısmı saçlar oldu günlük nasıl topluyorsam saçlarımı öyle topladım :3
 aslında cosplayin en kolay kısmı saçlar oldu günlük nasıl topluyorsam saçlarımı öyle topladım :3
MisaMisa*
senin gibi bir cosplay cidden bu sözleri duymak beni ne kadar sevindirdi anlatamam *-* işte sana yaklaşmaya çalışıyoruz be bacım 

hotaru-chan*
teşekkür ederim hotaru-chan ^^ eteği dikmek çok zor değil üstelikte hatalı diltim ben isteseniz sizde dikebilirsiniz =)
 isteseniz sizde dikebilirsiniz =)
marvelgirl*
arigatoo gozaimasu =)
usacagla*
eheh yahu gerçekten dikmek zor değildi eğer boş bi vakit daha yakalarsam eteğin dikimini anlatıp foruma koyarım ( şimdi diceksiniz okul yok bişey yok e zaten ders çalışmıyosun paso uyuyosun bide bize boş vakit mazereti sökmez... xP ehe )
BuLuT*
ablam *__* beni ne kadarrr sevindirsin tahminn edemezsinn ! beğendiğine çokk çokk çokkk sevindimm ^_^ kocaman öpcük sana! bu arada seni daha sık forumda görmek istiyoruz bilgine

teşekkür ederimm ^^
jingjing *
tekrar teşekkür ederim aslına bakarsan o eteğin arkasında bayağı dikiş hataları var
sailormoooon*
aww *-* teşekkürler cenk bu arada seni gördüm ya ölsemde gam yemem artık xD
Sweet Witch*
ehehe
Risa*
emin ol dikebilirsin... şöyle söyliyeyim.. benki daha dondurma paketlerini açamayan kız bunu diktim kimbilir sen neler yaparsın *-*
dowaa*
uwaaah *___* aman tanrım ne süper bir yorumdur bu ( bu arada eşek sıpası mı xD ehehe ) çok teşekkürler yaaa *-* ilk ya da son yazmışsın hiç farketmez yorumun beni ne kadar mutlu etti bilemezsin ^^
makatoverei*
teşekkür ederimm =)
hemavaz*
sana da çokk teşekkür ederimm =)))
fawn_fairy*
teşekkürler
 aslında cosplayin en kolay kısmı saçlar oldu günlük nasıl topluyorsam saçlarımı öyle topladım :3
MisaMisa*
senin gibi bir cosplay cidden bu sözleri duymak beni ne kadar sevindirdi anlatamam *-* işte sana yaklaşmaya çalışıyoruz be bacım

hotaru-chan*
teşekkür ederim hotaru-chan ^^ eteği dikmek çok zor değil üstelikte hatalı diltim ben
marvelgirl*
arigatoo gozaimasu =)
usacagla*
eheh yahu gerçekten dikmek zor değildi eğer boş bi vakit daha yakalarsam eteğin dikimini anlatıp foruma koyarım ( şimdi diceksiniz okul yok bişey yok e zaten ders çalışmıyosun paso uyuyosun bide bize boş vakit mazereti sökmez... xP ehe )
BuLuT*
ablam *__* beni ne kadarrr sevindirsin tahminn edemezsinn ! beğendiğine çokk çokk çokkk sevindimm ^_^ kocaman öpcük sana! bu arada seni daha sık forumda görmek istiyoruz bilgine

| 3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 58 mesaj ] | 
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |