Naruto: Direniş Hatıraları - Final Bölüm Geldi! Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 |
Yazar
Var ya 20. bölümün başında bölümcüğü işte

Kapağa öldüm bittim eridim *__*
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

İyice deşseydim iki bölüm daha uzardı sen de beni kendi ellerinde K.Ö.S'lerdin Q__Q
Ecem gece forumda 2 gibi falan başlayabiliriz hem kimse yok daha rahat olur asdfg xD Sanki gizli operasyon xD
Ecem gece forumda 2 gibi falan başlayabiliriz hem kimse yok daha rahat olur asdfg xD Sanki gizli operasyon xD

Spoiler:
----------------------------------------------------------------------------------
21. BÖLÜM / BİRBİRLERİNİ KORUMAK İÇİN
Saat on ikiydi. Haruno Sakura geldi ve Sasuke'nin evinin önünde bir süre bekledi. Evdeki tüm ışıkların yanıyor olması dikkatini çekmişti. Kapıya vurdu. " Naruto! " Ses yoktu. Bir daha vurdu. " Naruto! " Onu yalnız bıraktığı için kendini suçlu hissediyordu. Yanında olmalıydı. Ya şimdi baygın bir şekilde halının üstünde yatıyorsa diye içi içini yiyordu. Üçüncü kez de ses gelmeyince telaşlandı ve elinde çakra biriktirip kapıyı paramparça etti. Her odaya baktı. Naruto yoktu. Sonra Sasuke'nin odasında yere düşmüş bir kağıt buldu. Okudu. Bir daha okudu. Defalarca okudu ve kalkıp dışarı koştu. Daha sonra bir kapıya vurmaya başladı. " KAKASHİ-SENSEİ! SENSEİ! " Kakashi-sensei kapıyı açtı. Onun bir şey demesine fırsat vermeden, Sakura eline bulduğu kağıdı tutuşturdu. " Sasuke'nin odasında buldum. U. M. Naruto, Sasuke'yi kurtarmak için Uchiha Madara'yla buluşacak! " Kakashi kağıdı elinde buruşturdu. " Kahretsin. Hinata'ya haber ver. "
" Neden? Hinata ne yapacak? "
" O Naruto'yu sakinleştirebilen tek kişi. "
Biraz sonra Kakashi-sensei, Sakura ve Hinata ormana doğru koşuyorlardı. Hinata Sakura'ya yaklaştı. " Gece yarısıydı değil mi? "
" Evet. "
" Naruto ne kadar uzaklaşmıştır? "
" Bilmiyorum. Ama koşamıyor, yürüyor olmalı. "
Kakashi koşmaya devam ederken Hinata'nın omzuna dokundu. " Onun çakrasını bulmaya çalış. " Hinata başıyla onaylayıp ellerini birleştirdi.
" Bya - "
" Dur, orada! "
Hinata hemen durdu ve karşıya baktı. Naruto'ydu, ağır adımlarla yürüyordu ve gökyüzüne bakıyordu. Sakura saatine baktı. Tam gece yarısıydı. Naruto durdu, o durunca onlar da durdular ve Kakashi'nin çekiştirmesiyle çalılıkların arkasına gizlendiler. Naruto etrafına baktı ve olduğu yerde beklemeye başladı. Daha sonra bir gölge ona doğru yürümeye başladı, kısa sürede gölgenin sahibi de gözüktü. " Sasuke nerede? " Madara, başını yana çevirdi ve güldü. " O birazcık uyuyor. " Naruto elini yumruk yaptı. " Onun da burada olması gerekiyordu. Notta diyordu ki - "
Madara onun sözünü kesti. " Ah, tabi ya- not. Notta bu gece yarısı ormanda ve tek şansın yazıyordu. Sasuke'yi kurtarmak için tek şansın yazmıyordu. " Naruto yumruğunu ona doğru tuttu. " Ne demek istiyorsun? " Madara ona döndü.
" Uzumaki Naruto. Bu senin ölmek için tek şansındı. "
Naruto'nun aklına bir an Madara'nın cümlesi takıldı. O birazcık uyuyor. Uyuyor. UYUYOR MU?! Naruto içinde şoktan başka bir şey olmayan gözleriyle Madara'ya baktı. " Birazcık uyuyor mu? Ne demek bu? Bu uyku dediğin - uyku mu yoksa - " Madara bir kahkaha attı ansızın. " Evet, Uzumaki Naruto. " dedi Madara. " Sasuke ölmek üzere. " O anda Sakura, bir anda fırlayıp Naruto'nun önüne atladı. Naruto şaşkınlığını üzerinden
attıktan sonra tepki verdi. " Sen burada ne arıyorsun?! " Onu görünce Hinata da çıktı olduğu yerden ve Sakura'nın yanında durdu. Naruto'nun şaşkınlığı iki kat arttı. Sonra Kakashi de çıktı ve Naruto ofladı. " Benimle dalga geçiyor olmalısınız. " Kimse bir şey söylemedi. Madara sırıttı. " Bakıyorum koruyucuların var yanında. "
" Onları ben çağırmadım. " Naruto onun gözlerinin içine baktı. " Sasuke nerede? " Henüz ölmemişti, tek bildiği buydu Naruto'nun. Sakura da ölüyor olduğuna inanmak istemiyordu. Madara'nın sırıtışı daha da genişledi. Kakashi, Hinata'nın kulağına eğildi. " Köye dön. Beşinci'ye haber ver. Çabuk ol. " Hinata aradan seğirtti ve arkasına dönüp köye doğru koşmaya başladı. " Sasuke nerede dedim. " Madara, yanındaki ağacın geniş kovuğundan Sasuke'yi çıkarttı ve Naruto'ya doğru fırlattı. Kakashi yakaladı Sasuke'yi ve Naruto'nun sırtına bıraktı. Kıyafetinden buram buram ter
yükseliyordu. Nabzını dinledi. Çok yavaş atıyordu, ama henüz ölmemişti. Ormanın derinliklerinden bir yerden Hinata'nın çığlığı yükseldi. Madara bir kahkaha daha attı. " Biri gitti üçü kaldı. " Ne demekti bu? Biri gitti üçü kaldı da ne demekti? Yoksa Hinata - Naruto'yu bir titreme aldı yeniden. Madara'ya öfkesi çok büyüktü. Ve bu öfke kaçınılmaz sona ulaştı. Dördüncü kriz. Sakura ve Kakashi-sensei fark etmemişlerdi. Sakura, ikisinin önünde beklerken, Kakashi ve Madara ölümüne savaşmaya başladılar. Birden Madara'nın jutsusu yön değiştirdi. Olamaz, Sasuke ve Naruto'ya doğru gidiyordu. Sakura, " Hayır! " diye bir çığlık atarak ikisinin önüne atladı ve ortalık kan gölüne döndü. Anın şoku yüzünden bir kaç saniye sessizlik oldu. Naruto, deliler gibi acıyan kalbiyle bir şeyler mırıldandı. " Sa...ku...ra? " Kendini zorladı. Ayağa kalktı ve onu öldüren kalbini de zorlayarak, Sasuke'yle Sakura'yı taşımaya başladı. Arkasına döndü, yürümeye başladı. Dizlerinin gücü tükeniyordu. Sekiz metre yürüyebildi sadece. Hinata da önünde duruyordu, kanlar içinde. Naruto dayanamadı, çöktü. Diğer üçüne baktı. " Üz...gün...üm. Daha faz...la ya- yapamı...yorum. " Diğerlerinin yanına düşmeden önce bu Naruto'nun son cümlesiydi. Bir yerlerden Madara'nın çığlığı yükseldi. Eli, Hinata'nın elini kavramıştı. Hayal meyal Kakashi-sensei'nin sesini duydu bir ara. " Asla unutulmayacaksınız. " Beyaz bir ışığa doğru dördü birden el ele yürüyorlardı. Hüzünle arkalarına bakıp durmaktan vazgeçtiler bir süre sonra. Gittiler, ve sonsuzlukta kayboldular.
Ertesi gün köy yasa boğulmuştu. Cenaze töreni yapılırken, Iruka-sensei ağlıyordu. Bedenleri mezarlığa defnedildi. Bir saat orada kaldıktan sonra köy yavaş yavaş dağılmaya başladı. En son Kakashi-sensei kaldı. Mezar taşlarına son bir defa dokunduktan sonra arkasına döndü. Gidiyordu, gidiyordu, gitti.
Dördünün de mezarlarında aynı şey yazıyordu.
*SON*
---------
Spoiler:

Spoiler:
Son bölümü okumadıysan yukardaki spoileri açma.

Senden nefret ediyorum

Spoiler:

JEANNE D'ARC yazmış:
Spoiler:
Biz harbi çok kibarız XD XD
Sen " Evet sertlik katmak için lağn " diyorum dediğinde gebermiştim gülmekten

aha aha xD
sohbet içerikli mesajlar U.U cezası ban U.U
ivet bundan sonra ömleşiyoruz ve hikayenin sonu yerli bitmiş yani sasukenin sonu xD
sohbet içerikli mesajlar U.U cezası ban U.U
ivet bundan sonra ömleşiyoruz ve hikayenin sonu yerli bitmiş yani sasukenin sonu xD

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

neddin sen yaaa üüüü katletmişin hepsini
çok üzüldüm içim titredi yaa
ya en çok da narutonun ölümüne üzüldümi keşke madarayı tekmeledikten sonra ölseydi kalp krizinden öldü üüüüü.

Spoiler:
"ilk önce kalbin kırılır, sonra çürümeye başlarsın... (C.S.)"
>funnylife<
yenielmakurdu

>funnylife<
yenielmakurdu

Bilmiyorum, herkesin benden beklemediği bir son yazmak istedim. Mutlaka birini öldürmem gerektiğini düşündüm; Naruto ölseydi, Hinata'nın yaşamasının bir manası kalmıyordu. Sasuke ölse, Sakura'nın yaşamasının bir manası kalmıyordu. Hinata ölse, Naruto sevgilisiz kalıyordu, Sakura ölse Sasuke açısından olaylar gelişmiyordu. Ben de dedim öldür hepsini XD
Gidip Kurtuluş Hikayeleri'ni okuyunuz o.O
Gidip Kurtuluş Hikayeleri'ni okuyunuz o.O

13. sayfa (Toplam 13 sayfa) [ 195 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |