Korku hikayeleri
Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki

Sailor Moon Forum -> Serbest Köşe
 
Yazar
Mesaj
SaturnSavascısı
Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye



Yaş: 25
Kayıt: 07 Eyl 2010
Mesajlar: 542
Nerden: Ninja okulun'dan
Teşekkür: 103
Uyarı: 2

Durumu: Çevrimdışı

SaturnSavascısı
Vazgeçilmez Üye
Korku hikayeleri Konu: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
arayınca böyle bir başlık bulamadım o_0
burada herkes bildiği ve bulduğu korku hikayelerini paylaşsın

ilk ben başlıyorum:

MEZARDAN UZANAN EL - 1

Serdar on iki yaşındaydı. Bir yıl vardı ki, mahalle arkadaşlarıyla şehir dışındaki top sahasında maç yapmaya gidiyorlardı. Birkaç günde bir öğleden sonra maç yapmaya giderken ağaçlıktan dolanıp top sahasına varıyorlardı. Aslında kestirmeden gitmek vardı ya o zaman da mezarlıktan geçmek gerekiyordu. Bu işe de pek istekli olan yoktu. Bazen maç uzuyor, karanlığa kalıyorlardı. Çocuklar evlerine geç kalmamak için, böyle durumlarda mezarlıktan geçiverelim diye maç bitiminde atıp tutuyorlardı ama mezarlık kapısına gelindiğinde sesler kesiliyordu.

Bir iki derken bu durum bir akşamüstü yine karanlığa kalınmıştı. Maç çok uzamış ve epey geç olmuştu. Dönüşü yok mutlaka mezarlıktan geçiyoruz diyenler yine mezarlık kapısına gelindiğinde susmuştu. Serdar duruma el koymak ihtiyacını hissetmişti. “ Arkadaşlar, arkamda tek sıra olun. Ben sizi mezarlıktan geçiririm “ dedi ve arkadaşlarının arkasında tek sıra olmasını sağladı. Hafif ay ışığı vardı ve kesme taşlardan yapılmış mezarlık içindeki dar yolu aydınlatıyordu. Etraf zifiri karanlıktı. Çocuklar sessizce Serdar’ın peşi sıra ilerlediler. Yolun yarısına gelinmişti ki yan taraftaki mezarlıktan bir el uzandı. “ Tut elimi, benim elimi tut “ diyordu derinden gelen bir ses. Serdar irkildi. Yüreği ağzına gelecekmiş gibi oldu. Çok korktu. Arkasına baktı. Kimse yoktu. Hani arkadaşları neredeydi? Gerisin geriye dönüp kaçmaya başladı. Hızla mezarlıktan çıktı. Hedefi top sahasıydı. Oraya ulaşmak istiyordu. İki kere arkasına da bakmıştı. Gördükleri tarifi imkansız şeylerdi. Peşinde ölüler vardı.

Serdar top sahasına vardığında bugünkü maçta gol attığı kalenin içine yattı. Arkasında kalenin filesi vardı. Uzanıp tutmaya çalışan olursa fark ederdi. Tehlike gelse gelse önden gelirdi. Böyle bir şey olursa o zamanda ona göre davranırdı. Serdar kalenin içine girdiği andan itibaren peşindekilerin kaybolduğunu anladı. Yine de her an tetikteydi. Gözleri dört bir yana fır dönüyordu. Serdar o gece sabaha kadar uyanık bekledi. Güneşin doğuşunu görmek kimseyi Serdar kadar sevindiremezdi. Derin bir oh çekti ve gerisin geri dönüp mezarlıktan geçerek evine vardı. O el uzanan mezar sessizliğin sesini dinliyordu. Bir hareket yoktu.


telefondaki esrarlı ses


bir gün okuldan eve gelmiştim.o gün arkadaşlarımla parti vermeye karar vermiştik.annem geceleri çalışıyordu.arkadaşlarım partiyi saat 8:30 verelim dediler.ve bizde vermeye karar verdik.Neyseki akşam olmuştu.arkadaşlarım(erkek kız karışık)gelmişlerdi.herşey çok güzeldi.saat 10:30 du.tam o sırada telefon çaldı.telefon çaldığını duymamıştık.volumü çok açmıştık .ikinciyide duymadık .derken tam arkasından 3.cü çaldı.ben baktım.esrarlı ses bana akşam yalnızmısın diye sordu ben şoke oldum.telefonu kapattım.herkes telaşlanmıştı.sağa sola gidiyorlardı.ben partiyi teyzemin3 katlı evinde verdiğim için yukarıdan sesler geliyordu.yani tavan arasından...kapı çaldı.korkudan kapıyı açmadım.telefon çaldı.esrarlı ses bana oyun oynamak mı istiyorsun!diye haykırdı.olanlar olmuştu şarter attı aniden. kapı çaldı. kapıya el yordamıyla açmaya çalıştım.nabzım küt küt atıyordu.ve açtım sonunda...cee diye bir ses geldi meğer teyzemmiş.arkadaşlarım ve ben bu partiyi aylarca konuşmuştuk.telefondaki esrarlı sese gelince bunu teyzem yapmadığını söyledi.o günden sonra ne parti verdik ne de teyzemin evinde sonuç teyzemin evi lanetliymiş .arkadaşlar inanmazsanız inanmayın.dört sene önce gaztelerde yayınlanmıştır..... - ALINTIdır.


10. Queensland; 1946

1946 yılında çekilen bu fotoğraf Avustralya’nın Queensland eyaletinde çekildi. Kızının mezarının fotoğrafını çeken acılı bir anne fotoğrafı çektiği sırada mezarın başında hiç kimse görünmüyordu. Çektiği fotoğrafı eline alan kadın, mezarın üzerindeki hayali kızı görünce şoke oldu. Fotoğrafta gördüğü kızın kendi kızı olmaması ayrı bir enteresanlık taşıyor.


9. S.S Watertown gemisi; 1924

Bu meşhur fotoğraf 1924 yılında S.S. Watertown gemisinde çekilmiş. Gemi mürettebatında görevli iki işçinin birkaç gün önce yakıt tankını temizlerken ölmesi, gemide bulunan herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştı. Olayın birkaç gün ardından çekilen bu görüntüler oldukça ürkütücü. Bu hayali görüntülerin gemideki herkes tarafından görülmüş olması da ayrı bir muamma. 5. HMS Daedalus; 1919 1919 yılında çekilen bu fotoğraf ABD ordusunda çekilmiş. Fotoğrafın sol üst köşesine doğru bir yerde konumlanmış Sir Victor Goddard’ın arkasındaki hayali görüntü, Freddy Jackson adındaki bir askere ait. Ölümünden iki gün sonra çekilen bu fotoğrafta o da yer alıyor.

8. Wem kasabası hayaleti; 1995

Bu fotoğraf da İngiltere’nin Wem kasabasında çekilmiş. Bölgede yerel işler yapan bir fotoğrafçı tarafından çekilen fotoğraf aslında yanmakta olan bir binanın fotoğrafı. Binanın giriş kapısında beliren küçük kız çocuğu herkesi hayrete düşürdü. İtfaiye ekipleri fotoğrafın ardından küllerin arasında ölü beden arasalar da hiçbir bulguya rastlayamadı.

7. Bachelors Mezarlığı; 1991

ABD;nin İllinois eyaletinde bulunan mezarlıkta bir fotoğrafçı tarafından çekildi. Özeli bir film tekniğiyle çekilen bu fotoğrafta mezar taşı üzerinde oturan bir kadın silüeti yer alıyor. Fotoğrafçı çıplak gözle de bu kadın silüetini gördüğünü iddia ediyor.

6. Corroboree; 1959

Bu fotoğrafa montaj demek bir güç olur çünkü fotoğrafın çekildiği dönemde böyle bir teknoloji yoktu. Avustralya’nın Corroboree kayalıklarında çekilen bu fotoğrafta yine gizemli bir kadın silüeti yer alıyor.


5. HMS Daedalus; 1919

1919 yılında çekilen bu fotoğraf ABD ordusunda çekilmiş. Fotoğrafın sol üst köşesine doğru bir yerde konumlanmış Sir Victor Goddard’ın arkasındaki hayali görüntü, Freddy Jackson adındaki bir askere ait. Ölümünden iki gün sonra çekilen bu fotoğrafta o da yer alıyor.

4. Toys-R-Us;

1978 yılında Kaliforniya’da Toys-R-Us mağazasında çekilmiş. O dönemde çocuklara yönelik bir aktivite merkezi olan mağazanın bulunduğu yerde 1869 yılında ölen genç bir adamın silüeti fotoğrafta yer alıyor.

3. Lord Combermere; 1891

Combermere Kütüphanesi’nde çekilmiş bu fotoğrafta yer alan hayalet kütüphanenin 4 kilometre ilerisinde ölmüş bir süvarinin görüntüsü.


2. Madam Chinnerynin annesinin mezarı; 1959

1959 yılında Mabel Chinnery annesinin mezarını ziyaret ettikten sonran kocasının arabada otururken fotoğrafını çekti. Yalnız fotoğrafta ilginç bir görüntü belirdi. Arka koltukta bir kadın figürü belirdi. Bu figür annesinin hayali bir figürüydü.


1. Raynham Malikanesi; 1936

Belki de tüm zamanların en meşhur hayalet fotoğrafı ‘Raynham’ın Esmer Leydisi’ ne aittir. Eylül 1936 da br fotğrafçı olan Indre Shira İngiltere’nin Norfolk Raynham Salonunda Country Life dergisi için evin fotoğraflarını çekmekle görevlendirilmişti. Shira ve asistanı da ekipmanlarını büyük merdivenlerin önüne yeni yerleştirmişlerdi ki, kendi tarifi ile ‘örtüler içinde bir kadın şeklinde bulutumsu şekli’ gördü. Şekil merdivenler üzerinde yükselmeye başlayınca heyecanlanan Shira alelacele bir resmini çekebildi. Bu sırada hiçbir şeyin farkında olmayan ve merdivenler üzerinde de bir şey görmeyen asistan, ustasının telaşı ile alay ediyordu. Daha sonra gerçekten, o an Shira’nın batıl itikatlı olduğuna inandığını düşündüğünü açıklayacaktır.



CB, bonibon1, hotaru_usagi ile hö kardeşliği
deno,hotaru_usagi ile vocaloid kardeşliği
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
23 May 2011 16:30, Değiştirme: 25 May 2011 18:07 (Toplamda 1 kere)
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Sailor Star

sailor usagi
Anime Fan
Anime Fan



Yaş: 29
Kayıt: 22 Şub 2009
Mesajlar: 329
Nerden: Kristal Tokyo
Teşekkür: 48

Durumu: Çevrimdışı

sailor usagi
Anime Fan
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
vay canina bence hepsi birbirinden korkunc umarim aksam uyuya bilirim Karışık





En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
24 May 2011 13:22
__HaZeL__
Ay Savaşçısı
Ay Savaşçısı



Yaş: 27
Kayıt: 18 Ağu 2010
Mesajlar: 746
Nerden: uzaklar..
Teşekkür: 237

Durumu: Çevrimdışı

__HaZeL__
Ay Savaşçısı
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Dırstım laa o.O



En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et  
24 May 2011 13:30
##Usagi##
Master Otaku
Master Otaku



Yaş: 20
Kayıt: 19 Arl 2010
Mesajlar: 424
Nerden: Candy Kingdom'dan. &
Teşekkür: 65

Durumu: Çevrimdışı

##Usagi##
Master Otaku
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Bence korku hikayelerinden 1. çok saçma. Ölüler ayaklanamaz. Allah izin vermedikçe bedenlerine giremezler. Hayalet resimleri doğru olabilir.


Anneme 'merhaba' deyin.
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
24 May 2011 13:30
sailor V
Venus Fan
Venus Fan



Yaş: 29
Kayıt: 21 Şub 2009
Mesajlar: 666
Nerden: Konoha Gakureden
Teşekkür: 127

Durumu: Çevrimdışı

sailor V
Venus Fan
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
##Usagi## yazmış:
Bence korku hikayelerinden 1. çok saçma. Ölüler ayaklanamaz. Allah izin vermedikçe bedenlerine giremezler. Hayalet resimleri doğru olabilir.


buna kesinlikle katiliyorum
hayalet resimlerine nasil inanilir gercekten bilmiyorum daha önce hic böyle bir seye rastlamadim hepsi gercekten de gercek mi ? yoksa o sacma hikayelerden bir tanesimi yani efsane türünde olanlar filan.ama ne yalan söyliyim daha önce hic tanik olmadim ayrica benim bildigim hayaletler aynalarda ve fotograflarda gözükmezler ama belkide gerceklerdir...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
24 May 2011 16:05
sailor V
Venus Fan
Venus Fan



Yaş: 29
Kayıt: 21 Şub 2009
Mesajlar: 666
Nerden: Konoha Gakureden
Teşekkür: 127

Durumu: Çevrimdışı

sailor V
Venus Fan
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
##Usagi## yazmış:
Bence korku hikayelerinden 1. çok saçma. Ölüler ayaklanamaz. Allah izin vermedikçe bedenlerine giremezler. Hayalet resimleri doğru olabilir.


buna kesinlikle katiliyorum
hayalet resimlerine nasil inanilir gercekten bilmiyorum daha önce hic böyle bir seye rastlamadim hepsi gercekten de gercek mi ? yoksa o sacma hikayelerden bir tanesimi yani efsane türünde olanlar filan.ama ne yalan söyliyim daha önce hic tanik olmadim ayrica benim bildigim hayaletler aynalarda ve fotograflarda gözükmezler ama belkide gerceklerdir...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
24 May 2011 16:05
sailor V
Venus Fan
Venus Fan



Yaş: 29
Kayıt: 21 Şub 2009
Mesajlar: 666
Nerden: Konoha Gakureden
Teşekkür: 127

Durumu: Çevrimdışı

sailor V
Venus Fan
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
##Usagi## yazmış:
Bence korku hikayelerinden 1. çok saçma. Ölüler ayaklanamaz. Allah izin vermedikçe bedenlerine giremezler. Hayalet resimleri doğru olabilir.


buna kesinlikle katiliyorum
hayalet resimlerine nasil inanilir gercekten bilmiyorum daha önce hic böyle bir seye rastlamadim hepsi gercekten de gercek mi ? yoksa o sacma hikayelerden bir tanesimi yani efsane türünde olanlar filan.ama ne yalan söyliyim daha önce hic tanik olmadim ayrica benim bildigim hayaletler aynalarda ve fotograflarda gözükmezler ama belkide gerceklerdir...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
24 May 2011 16:06
Luna.Usagi
Anime Fan
Anime Fan



Yaş: 27
Kayıt: 12 Eyl 2010
Mesajlar: 327
Teşekkür: 95

Durumu: Çevrimdışı

Luna.Usagi
Anime Fan
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Feci derecede tırstım... Çıldırmış Durumda

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
25 May 2011 15:13
SaturnSavascısı
Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye



Yaş: 25
Kayıt: 07 Eyl 2010
Mesajlar: 542
Nerden: Ninja okulun'dan
Teşekkür: 103
Uyarı: 2

Durumu: Çevrimdışı

SaturnSavascısı
Vazgeçilmez Üye
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
bende şu an evin içinde tek başımayım o_0 şu an çok korktum birde sanırım bir ses duydum ve bu aralar evimde hayalet olduğundan şüpheleniyorum Karışık



CB, bonibon1, hotaru_usagi ile hö kardeşliği
deno,hotaru_usagi ile vocaloid kardeşliği
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 May 2011 15:20
hotaru-tomoe
Otaku
Otaku



Yaş: 27
Kayıt: 20 Tem 2009
Mesajlar: 371
Nerden: kocaman pemße ßir ßuluttan *-*
Teşekkür: 60

Durumu: Çevrimdışı

hotaru-tomoe
Otaku
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
daha kötülerini okumuştum o yüzden pek etkilenmedim açıkçası Şaşırmış Durumda
fotoğraflar güzelmiş ama =))
onun dışında bende bizim eski apartmanda hayalet olduğunu düşünürdüm xD
merdivenler sarmal şekilde yukarı çıkardı yani ortası boşluktu. bi gün arkadaşlarla o boşluktan bakasılarımız geldi Çok Mutlu asıl sebep o boşluğun dibindeki yerde benim eski üç tekerlekli bisikletimin oluşuydu u.u neyse bi baktık iki tane parıltı var aşağıda Neee? hani oraya ışıkta girmiyo altta bodrumun kapısı kapalı çünkü Neee? bi cesaret iki kişi aşağı indik inceliyoruz o boşluğu ama parlayacak bir şey yok neyse korktuk yukarı doğru koştuk ben salak gibi tekrar baktım eskiden iki olan parıltı bire düşmüştü u.u aaa parıltı bire düşmüş! diye arkadaşı çağırdım (hala parıltıya bakıyorum bu arada) sonra iki kişi geldiler onlar bakınca parıltı üç oldu (ben ve iki arkadaşım kadar) ben ve benimle daha önce bakan arkadaşım tekrar aşağı indik parıltı avına diğeri üstten bize bakıyo ama yok arkadaş orda parlayabilecek hiç bişi yoktu!!! siyah tozla kaplı bi yerdi kenarlarda bidonlar vardı bizim üç tekerlekliler yatıyodu orda u.u ama parlayacak bişi yoktu o___O sonra ikinci kattan baktık hala parlıyo üçüncü kata çıktık bakıyoruz hala parlıyo bide parlaklık uzaklaştıkça küçülmüyo hep aynı parlıyo o_____O sonra çıktık dışarı artık apartmana girmeye korkuyoruz u.u oyandık güldük eğlendik ertesi günü giriş katta oturan arkadaşımızın evinin misafir odasında bir el perdeye dokunda sanki el salladı gibi bi hareketti bide o odaya kimse girmez girse bile kim perdeyi düzeltiyormuşçasına bi hareket yapar? büyüklerede söylemedik parıltı olayını, bizi korkutmak için abimiz yaptı diyelim ki arkadaş tek çocuktu o__O bu da benim korku hikayem u.u


aşk o *-* kimse beni bu adamın 30 yaşında olduğuna inandıramaz XD özellikle de kaspiyan rolündeyken u.u
Ben Barnes iz lav *-*

By İrma *-*
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 May 2011 15:35
aysenur
Yeni Üye
Yeni Üye



Yaş: 30
Kayıt: 25 Tem 2010
Mesajlar: 44
Cinsiyet: Kız
Teşekkür: 53

Durumu: Çevrimdışı

aysenur
Yeni Üye
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
ben haylaetlerin olduğuna inanıyorum onların korkunç olduğunu düşünmüyorum
sonuçta onlarda bir zamanlar bizim gibi kanlı canlı insanlardı
şimdi tek farkları şeffaf olmaları
korkmaya gerek yok ki

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger  
25 May 2011 17:18
Sailor Star
Sağlam Üye
Sağlam Üye



Yaş: 26
Kayıt: 20 May 2011
Mesajlar: 189
Nerden: Yolsuzluktan Geldim Ben , Kenardan Uçtan Sondan. Yalızlıktan...
Teşekkür: 45

Durumu: Çevrimdışı

Sailor Star
Sağlam Üye
Korku hikayeleri Konu: Bu gerçek benim küçük vede bir o kadar korkutucu anım....
Alıntıyla Cevap Gönder
şimdiden söyleyeyim ben hayal göremedim çünki benden başka eski dostumda gördü. Küçüktüm sanırım 2. veya 3. sınıfa fln gidiyordum bir Ev vardı 2 katlıytdı kokutucuydu eski ve sağlam değildi. Öğretmen bize tuvalet olarak o evin içindeki tuvalet olduğunu söyleyince kokudan zaten Çok Mutlu ne akıllıyızya Kahkaha Atıyor Şaşırmış Durumda S içmiyecekğiz SU guya ama o 3 şişe suyu bitirdik sonucu düşünün. Dil Çıkartıyor neyse olayın korkutucusu burda zaten içerigİrdik Tam dışarı çıkacaktım rüzgar yüzünden kapı kapandı ve bir daha açılmadı öğretmenimiz yardım çığlıklarımızı duydu sağolsun ve bizi ordan çıkardı çışarı çıktığımda heryerim titriyordu çünkü beyaz bi tül gibi bişey vadı hareket ediyodu bizde tam bakmadık sadece kaçmak istiyordum yani istiyorduk.. sadece kaçmak..
ee dedim yaa işte kaçmıştık ordan saat 12 gibiydi öğlen vakti korkdan acıkmışız düşünün Kahkaha Atıyor Şaşırmış Durumda neyse yemeğimizi yiyorduk yanii yemeğe başlayacaktı ki o parlak tül bizi izliyorsu evet evet buna eminim çünkü bunu oda gördü öğretmenimizi çağırdık tam öğretmenimiz o tarafa bakmışki.. garip tül gibi şey ortadan kayboldu gece bizi yanına çağıyordu fakat biz pikniğe aynı yere gidileceğini öğrenince gitmedik. ee tabiki bahçeden gelen çığlıklarıda unutmamak gerek Karışık İnanamıyor! Hüzünlü arkadaşlar yazım hatalarım olabilir halen daha korkuyorum tuşara doğu duzgün basamıorum...

En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 May 2011 17:28
SaturnSavascısı
Vazgeçilmez Üye
Vazgeçilmez Üye



Yaş: 25
Kayıt: 07 Eyl 2010
Mesajlar: 542
Nerden: Ninja okulun'dan
Teşekkür: 103
Uyarı: 2

Durumu: Çevrimdışı

SaturnSavascısı
Vazgeçilmez Üye
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Bende bir keresinde televizyonda hayaletlerle ilgili bir şey izlemiştim gece sonra uyumaya gittim yatakta yüzüm duvara dönükken arkamdan garip bir ses duydun sanki bir kızın kısa bir çığlığı gibiydi .
Arkadaşlarımdan duydum bir arkadaşım hayaletlerden bahsetdikten sonra yine benim duyduğum o sesi duymuş .
Diğer arkadaşımda azrail den bahsettikten sonra bu sesi duymuş ben ilk önce bu ince sesi onlardan duymuştum sonra bende bir gün hayaletlerden bahsettikten sonra o sesi duydum.
ses çok fazla sürmedi ama sesi duyduktan sonra bana inme indi o_0 kaskatı kaldım sanki kendimi başka bir dünyadaymış gibi hisseddim bu hissi daha önce lunaparkta adrenalin e binidiğimde 200 metreden düşerken hissedmiştim. O gece tir tir titredim .

Bu gerçek o_0



CB, bonibon1, hotaru_usagi ile hö kardeşliği
deno,hotaru_usagi ile vocaloid kardeşliği
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 May 2011 18:27
Neo-Queen Serenity
Efsane Üye
Efsane Üye



Kayıt: 05 Şub 2010
Mesajlar: 1,705
Nerden: bir vampirin kalbinden...
Teşekkür: 280

Durumu: Çevrimdışı

Neo-Queen Serenity
Efsane Üye
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
yorumdaki hikayeler gerçekçi ama öbürlerinin çoğuna inanmadım
fakat sizin hikayeleriniz iyi baya o.o

ayrıca şu parıltı olayı...
bence tabi saçma ama olsun tek kişi olunca 1 iki kişi olunca 2 parıltı?? belki sizin ruh parıltınz falan asdfgh olabilir saçmaladım pekii xD

bu başlığı sevdim *sns*



By mE *-*


sitem: shugochara.forum.st

Spoiler:
En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger  
25 May 2011 19:09
Minako-chan
Efsane Üye
Efsane Üye



Yaş: 29
Kayıt: 19 Arl 2009
Mesajlar: 2,140
Cinsiyet: Kız
Nerden: İzmit
Teşekkür: 385

Durumu: Çevrimdışı

Minako-chan
Efsane Üye
Korku hikayeleri Konu: Yanıt: Korku hikayeleri
Alıntıyla Cevap Gönder
Korku hikayelerine bayılırım ama bir yandanda korkarım.
Bkz şimdiki gibi Çok Mutlu
Hikayeler güzel ama ben onları hayalet olarak görmüyorum.
Mezarında rahat bulamamış ruhlar diyorum onlara Çok Mutlu
Biliyorum acayip çocukça ama öyle yani izlediğim bütün filmlerden bunu çıkardım afsgdg Çok Mutlu

Benim herhangi bir hikayem yok.
Daha doğrusu var ama o din konusuna girdiğinden anlatmayacağım korkuyorum da anlatmaya zaten.
Tek bildğim her gece dürtüldüğüm afsgd Çok Mutlu
Ciddiyim, gece gece biri arkamdan feci şekilde dürtüyor.Ama dürtmezse mutlaka başıma kötü bişey geliyor. Yani iyi geliyor dürtülmeler ,tabi kalbime pek iyi gelmiyor orası ayrı ama =D


En Yukarı Git
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder  
25 May 2011 21:22
 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 67 mesaj ]  

 
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız