|
Yazar |
Mesaj |
hotaru-tomoe

Otaku

Yaş: 24 Kayıt: 20 Tem 2009 Mesajlar: 371 Nerden: kocaman pemße ßir ßuluttan *-* Teşekkür: 60 Durumu: Çevrimdışı
|
Konu: Yanıt: KİŞİLİK TESTİ |
|
|
31 - 40 PUAN:
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.
valla hepsi doğru o-o hani bi tek ben de kendimi böyle bilmem arkadaşlarımda böyle der o-o
|
aşk o *-* kimse beni bu adamın 30 yaşında olduğuna inandıramaz XD özellikle de kaspiyan rolündeyken u.u
Ben Barnes iz lav *-*
By İrma *-*
|
 |
|
01 Tem 2011 19:04 |
|
 |
hepsigunes

Ay Fedaisi

Yaş: 21 Kayıt: 20 Ksm 2010 Mesajlar: 496 Nerden: Niksar/TOKAT Teşekkür: 204 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
41 - 50 PUAN:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.
aşırıya kaçarım ilgi odağı olmayıda severm
|
INSPIRIT-INFINITE <3 <3 <3

|
 |
|
01 Tem 2011 19:05 |
|
 |
aysenur

Yeni Üye

Yaş: 27 Kayıt: 25 Tem 2010 Mesajlar: 44 Ünvan: Prenses Teşekkür: 53 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
31 - 40 PUAN: 34
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz
hepsi uyuyor gerçekten de
paylaşım için teşekkürler 
|
|
 |
|
 |
Elbryan

Alışıyorum Galiba?

Yaş: 29 Kayıt: 17 Hzr 2011 Mesajlar: 121 Ünvan: Prens Nerden: izmir Teşekkür: 14 Uyarı: 2
Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
benim için cevap yok burda zten kendiimi biliyorm teste de gerek yok 
|
|
 |
|
02 Tem 2011 10:13 |
|
 |
Fall in Love

Geçiyordum Uğradım

Yaş: 25 Kayıt: 01 Tem 2011 Mesajlar: 6 Nerden: Bilgisayarın başından :) Teşekkür: 4 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Woow ! Ne enteresan insanmışım be *-*
51 - 60 PUAN:
insanlar sizi heyecan verici, havai, düşüncesiz yapıda, doğal liderlik özellikleri olan, her zaman doğru olmasa da hızlı karar veren birisi olarak tanırlar. Seni cesur, maceraperest birisi olarak tanırlar; her şeyi bir kez denemek isteyen, macera yaşamak için fırsatları kaçırmayan birisi.. Yaydığınız heyecandan dolayı insanlar sizinle aynı iş yerinde yaşamaktan zevk alırlar.
|
Sen gittin ya,ne kaldı ki elimde ?
|
 |
|
 |
Seiyacı

Otaku

Yaş: 29 Kayıt: 24 Mar 2011 Mesajlar: 383 Ünvan: Prenses Nerden: antalya Teşekkür: 44 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
|
YANDAN SEİYAM YANDAN SEVERİM SENİ CANDAN:))
|
 |
|
 |
Hotaru_Usagi

Efsane Üye

Kayıt: 14 May 2010 Mesajlar: 2,149 Puan: 150 Nerden: Hogwarts :3 Teşekkür: 459 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
31 - 40 PUAN:
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.
Pratik değilim  Ben hızlı arkadaşlık kurarım ama sadık ve güvenilirimdir u.u Mantıklı olduğum kesin sanırım 
|
*rol tanrısı*~Aslıı^m.
|
 |
|
03 Tem 2011 14:16 |
|
 |
Ushiromiya Beatrice

Güzelliğin Savaşçısı

Yaş: 27 Kayıt: 10 Şub 2008 Mesajlar: 1,350 Ünvan: Kraliçe Puan: 850 Teşekkür: 86 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
41 - 50 PUAN:
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.
Her zaman ilgi odağı olmak dışında tutuyor 
|
MakoHaru

|
 |
|
08 Ağu 2011 23:13 |
|
 |
LiGht'ray

Üye

Kayıt: 08 Şub 2011 Mesajlar: 57 Nerden: Güneydoğunun Parisi Gaziantep :P asdf Teşekkür: 8 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
31 - 40 PUAN:
valla da öyleyim 
|
|
 |
|
 |
kartopu

Üye

Yaş: 32 Kayıt: 12 Nis 2010 Mesajlar: 91 Ünvan: Prenses Nerden: Ay'dan Teşekkür: 9 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
31 - 40 PUAN:
hepsi doğru ama tam tersi çabuk arkadaşlık kurarım
paylaşım için teşekkürler
|
<<KARTOPU>>
|
 |
|
 |
sailor usagi

Anime Fan

Yaş: 26 Kayıt: 22 Şub 2009 Mesajlar: 329 Nerden: Kristal Tokyo Teşekkür: 48 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
Ben burdakiyim 31 - 40 PUAN:
Bana kesinlikle uyuyor hatta tıpkı benimki gibi.
|
|
 |
|
 |
Seiyacı

Otaku

Yaş: 29 Kayıt: 24 Mar 2011 Mesajlar: 383 Ünvan: Prenses Nerden: antalya Teşekkür: 44 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
sitedekilerin kişiliklerini öğrenmiş olduk 
|
YANDAN SEİYAM YANDAN SEVERİM SENİ CANDAN:))
|
 |
|
 |
neptune

O Bir Yıldız!

Yaş: 35 Kayıt: 07 Ekm 2009 Mesajlar: 1,487 Ünvan: Prenses Puan: 850 Nerden: neptuneden^^ Teşekkür: 366 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
41 - 50 PUAN:
u.u uyar 
|
|
 |
|
19 Ağu 2011 18:39 |
|
 |
yoo rin

Sağlam Üye

Yaş: 26 Kayıt: 30 May 2010 Mesajlar: 161 Nerden: seoul Teşekkür: 36 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
31 - 40 PUAN:
Öyle miyim gerçekten?
|
|
 |
|
19 Ağu 2011 18:55 |
|
 |
Mari

Eternal Sailor Moon

Yaş: 13 Kayıt: 03 Şub 2008 Mesajlar: 2,867 Ünvan: Büyücü Prenses Puan: 220 Nerden: not honolulu for sure Teşekkür: 417 Durumu: Çevrimdışı
|
|
|
41 - 50 PUAN:
ne desem bilemedim
aslında uyuyor gibi 
|
look at all of the damage you've done in time
|
 |
|
 |
|