Obento Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
obento japonya'da genellikle çocukların beslenme çantalarına konulacak şekilde yapılan kutu yemekleridir tabi yoğun iş temposunda çalışanlar da zaman kazandırıcı olduğu için obento yemeyi tercih eder
obentolar çocuklar için hazırlandığında yiyeceklerden hayvanlar, şekiller hatta anime karakterleri yapılır. bunları çocuklarına hazırlamak içinse anneler hergün erkenden kalkar ve mutfakta çalışmaya başlarlar
işte birkaç obento örneği
bu narutolu olana bayıldım

obentolar çocuklar için hazırlandığında yiyeceklerden hayvanlar, şekiller hatta anime karakterleri yapılır. bunları çocuklarına hazırlamak içinse anneler hergün erkenden kalkar ve mutfakta çalışmaya başlarlar
işte birkaç obento örneği

bu narutolu olana bayıldım

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Saturnine
ya harika. süper.. benim annemde böyle şeyler yapsa iştahım açılırdı
kantinlerde bozuk meyve suyu , yanık etli hamburger , kutut kutu çikolata , kek , şu bu yiyene kadar bu şekilde hazır kutular satılsada sağlıklı beslensek^^
nerde bizim kantincide o zahmet ,o incelik

kantinlerde bozuk meyve suyu , yanık etli hamburger , kutut kutu çikolata , kek , şu bu yiyene kadar bu şekilde hazır kutular satılsada sağlıklı beslensek^^
nerde bizim kantincide o zahmet ,o incelik

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine ..
Spoiler:

allahım karnım aç T-T
umi mahvettin beni!!!
japonyalı bi aileye gidip yalvarsam mı beni evlat edinin diye?
bana böle yemekler hazırlayanın 40 yıl kölesi olurumm!!!
(şimdi gidip dondurulmuş pizzamı pişiriyim
zaten iki gündür içim dışım pizza oldu kusucam..
ah umi ah.. karnımın gurultusu yazmamı engelliyo gidiyorum ben
..)
1 hafta sonra gelen edit: yine aç bir gecede sizlerleyim.. birazdan dışarı çıkıcam (çıkmadan mutfaktanbişiyler mi aşırsam
) narutoyu yemek istiyorum.. saçları peynir gibi görünüyor.. çok leziz...
açım...
allahım şuna bak!
şu pirinçli şeylerden burda yapan bi yer varsa nolur söyleyin.. yarın gidiyorum yemeye!!!!! (çok leziz görünüyorlar ölüyorum merakımdan.. tadı nasıl acaba
)
umi mahvettin beni!!!
japonyalı bi aileye gidip yalvarsam mı beni evlat edinin diye?
bana böle yemekler hazırlayanın 40 yıl kölesi olurumm!!!

(şimdi gidip dondurulmuş pizzamı pişiriyim

1 hafta sonra gelen edit: yine aç bir gecede sizlerleyim.. birazdan dışarı çıkıcam (çıkmadan mutfaktanbişiyler mi aşırsam

allahım şuna bak!

şu pirinçli şeylerden burda yapan bi yer varsa nolur söyleyin.. yarın gidiyorum yemeye!!!!! (çok leziz görünüyorlar ölüyorum merakımdan.. tadı nasıl acaba

Yalnız’ın adı okunduğunda
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...
Okulda ya da yaşamda
Kimse
“Burada”
deyemez.
Ama
Yok da...

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 67 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |