1 Ağustos 2009 - Çılgın Fındık (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Merhaba arkadaşlar, bir haftanın ardından yine birlikte olmak ne güzel! Bugün banner yarışması ile bir flash oyun var.
Bugün etkinlik olarak seçtiğimiz flash oyun prenses serenity'nin önerisiyle bulduğumuz bir oyun. Crazy Nut (Çılgın Fındık)...
Oyunda Amaç
Küçük alanlardan zıplayarak yükselmek, en yukarıya gitmek. Artistik ve yüksek zıplamalar extra puan veriyor. Zıplamak için boşluk (space) tuşunu kullanın. Yön tuşları ile yönlendirin.
Oyundan Görüntüler
Oyuna Giriş
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/crazynut/ (Forum hesabınızla giriş yapın)
Kazananlar ve Final
- Bu etkinlik saat 19:00'da sona erecek.
- Listede ilk 3 kişi 500, 400, 300 sihir puanı alacaklar.
Bol Eğlenceler ^^
Bugün etkinlik olarak seçtiğimiz flash oyun prenses serenity'nin önerisiyle bulduğumuz bir oyun. Crazy Nut (Çılgın Fındık)...
Oyunda Amaç
Küçük alanlardan zıplayarak yükselmek, en yukarıya gitmek. Artistik ve yüksek zıplamalar extra puan veriyor. Zıplamak için boşluk (space) tuşunu kullanın. Yön tuşları ile yönlendirin.
Oyundan Görüntüler

Oyuna Giriş
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/crazynut/ (Forum hesabınızla giriş yapın)
Kazananlar ve Final
- Bu etkinlik saat 19:00'da sona erecek.
- Listede ilk 3 kişi 500, 400, 300 sihir puanı alacaklar.
Bol Eğlenceler ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

A-a en sevdiğim oyun.... 

By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.

dirseğimi space e dayadım sağ elimde sağ sol kafama göre gidiyorum ama 1. olmuşum xD

Kazananlar
1. Eternal Moon 6073 - 500 sp
2. anime-manga fan 5715 - 400 sp
3. Lulu~ 4524 - 300 sp
Tüm katılan arkadaşlarımızı kutluyorum, puanlarınız az sonra yazılacak.
1. Eternal Moon 6073 - 500 sp
2. anime-manga fan 5715 - 400 sp
3. Lulu~ 4524 - 300 sp
Spoiler:
Tüm katılan arkadaşlarımızı kutluyorum, puanlarınız az sonra yazılacak.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 26 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |