1 Ocak 2010 - Yılbaşı Kartı Tasarlama Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar

Özel birini kastederek söylemiyorum üzerine alınması gerekenler alınsın arkadaşlar ama bu başlık etkinlik hakkında bilgi edinmek ve etkinliğe katılmak için... Kararsız kaldıysanız ya özelden arkadaşlarınıza sorun ya da en azından kendi grafik başlıklarınızda sorun kesinleşince buraya koyun lütfen...

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Tornado yazmış:
tam ben diyecektim , benden uzun yaşayacaksın (:
hem de bence biraz haksızlık oluyor gibi , yani o zaman etkinliğe katılan herkes 2-3 çalışma koysun en beğenilen hangisi olursa onunla katılsın yarışmaya o.O

Arkadaşlar birden fazla çalışma görürsem ilkini koyarım haberiniz olsun.O yüzden mesajlarınızı editleyin ve 1 çalışma koyun.Kurallarda kaç tane ile katılmanız gerektiğini söylüyorum zaten ..

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

çok affanızı rica ederekten bende gözüme sokulan şu şeyi söylemek isteyorum...
burda herkez kendi emeğiyle katılıyor ve ordan burdan alınan hazır resimlerin üzerine happy new year demek de bize haksızlık oluyor ! tabi herkezin imkanları doğrultusunda ama hazır resimlerin üzerine bunları yapmak bunu yapana haksızlık olarak görüyorum
tamamen kendi görüşüm
burda herkez kendi emeğiyle katılıyor ve ordan burdan alınan hazır resimlerin üzerine happy new year demek de bize haksızlık oluyor ! tabi herkezin imkanları doğrultusunda ama hazır resimlerin üzerine bunları yapmak bunu yapana haksızlık olarak görüyorum

.
.
pağmaklarım .
.

pağmaklarım .

@Hachiko
O dediğini yapanları bana ö.m yoluyla bildirmen ve resmi göstererek kanıtlaman daha doğru.Diskalifiye ederiz..
O dediğini yapanları bana ö.m yoluyla bildirmen ve resmi göstererek kanıtlaman daha doğru.Diskalifiye ederiz..

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 66 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |