10 Haziran 2009 - İmza-Avatar (Versiyon 2) Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bugün imza ve avatar hazırlayacağız.Ancak tornado'nun önerisi ile bu sefer imza ve avatar yarışmamız farklı olacak
Bugün imza-avatar yarışmasında istediğiniz bir resmi seçip onu imza-avatar yapamayacaksınız.Size imza-avatar yapmanız gereken resmi ben vericem ve onu kullanacaksınız.Bu resim Usagi'nin resmi olacak...
İşte imza-avatar'da kullanmanız gereken resim:
Usagi'yi kendiniz kesip imza-avatar yapacaksınız.
Size imza-avatar örneği:
Bu örnek sadece imza-avatar örneğidir.Siz benim yukarıda gösterdiğim resimle avatar-imza yapacaksınız.
Kurallar
1.Avatar ve imza ikilisinde yukarıda gösterdiğim resmi kullanacaksınız.
2.Her üyenin 1 tane avatar ve imza ikilisi ile katılma hakkı vardır.
3.Avatar-imza boyutlarını yukarıda örnekteki gibi ayarlı olmalı.Yani avatarın boyutu 100x100,imza boyutu 450x250 olacaktır.
4.Biliyorsunuz İmzalara yazılar felanda yazılır.Bu sefer bu yazı kendi nickiniz olacak.İmzanıza yazı olarak kendi nickinizi koymayı unutmayın..
5.Avatar-imza ikilisini Jpeg formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
6.Etkinlik 18:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500, 2.400 , 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin..
Bugün imza-avatar yarışmasında istediğiniz bir resmi seçip onu imza-avatar yapamayacaksınız.Size imza-avatar yapmanız gereken resmi ben vericem ve onu kullanacaksınız.Bu resim Usagi'nin resmi olacak...
İşte imza-avatar'da kullanmanız gereken resim:
Usagi'yi kendiniz kesip imza-avatar yapacaksınız.
Size imza-avatar örneği:
Spoiler:
Bu örnek sadece imza-avatar örneğidir.Siz benim yukarıda gösterdiğim resimle avatar-imza yapacaksınız.
Kurallar
1.Avatar ve imza ikilisinde yukarıda gösterdiğim resmi kullanacaksınız.
2.Her üyenin 1 tane avatar ve imza ikilisi ile katılma hakkı vardır.
3.Avatar-imza boyutlarını yukarıda örnekteki gibi ayarlı olmalı.Yani avatarın boyutu 100x100,imza boyutu 450x250 olacaktır.
4.Biliyorsunuz İmzalara yazılar felanda yazılır.Bu sefer bu yazı kendi nickiniz olacak.İmzanıza yazı olarak kendi nickinizi koymayı unutmayın..
5.Avatar-imza ikilisini Jpeg formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
6.Etkinlik 18:30'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500, 2.400 , 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
ami süper olmuş seninki
kontrastı çok iyi ayarlamışsın.
bu etkinliğe katılmayacağım sanırım. ama belli de olmaz.
kontrastı çok iyi ayarlamışsın.
bu etkinliğe katılmayacağım sanırım. ama belli de olmaz.
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 27 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |