10 Mayıs 2009 - Annene Mektup Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Normalde pazar günleri etkinlik olmuyor ama bugün anneler günü biliyorsunuz.O yüzden anneler gününe özel birşeyler yapmak istedim.Bu etkinliği daha çok venus prensesi önerdi bize..
Herkes annesine mektup yazacak.İsterseniz grafik şeklinde süsleyerek,isterseniz direk buraya yazarakta yapabilirsiniz.Boyutmuş neymiş hepsi size kalmış birşey.Hadi annelerimize mektup yazalım ve onları mutlu edelim.Her üyenin tek bir mektupla katılma hakkı vardır..
Etkinlik 18:00'da sona erecektir..
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sp verilecektir..
Kolay gelsin..
Herkes annesine mektup yazacak.İsterseniz grafik şeklinde süsleyerek,isterseniz direk buraya yazarakta yapabilirsiniz.Boyutmuş neymiş hepsi size kalmış birşey.Hadi annelerimize mektup yazalım ve onları mutlu edelim.Her üyenin tek bir mektupla katılma hakkı vardır..
Etkinlik 18:00'da sona erecektir..
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sp verilecektir..
Kolay gelsin..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Öncellikle söylemek isterim ki bu mektup tamamen bana aittir.Cenk etkinlik yapıyorum diyince baktım ve tamamdır dedim tam bana göre çünkü bende anneme mektup yazmıştım ve onu aynen yazıyorum..^^ ** İşte annemin okuyunca duygulandığı mektubum.. ^^
Anneme
2.sayfamda var ^^
**Tamamen paint şaheseridir.. ^^ Sayfaları falan kendim yaptım ^^ O mamiş dediğimde şey Ben anneme küçükken İng momy den mamiş derdim de ondan kalma halada ağız alışkanlığı öyle diyorum^^ Ve bunda da çekincek bir şey görmediğim için şiirimide koydum ^^
Anneme
2.sayfamda var ^^
**Tamamen paint şaheseridir.. ^^ Sayfaları falan kendim yaptım ^^ O mamiş dediğimde şey Ben anneme küçükken İng momy den mamiş derdim de ondan kalma halada ağız alışkanlığı öyle diyorum^^ Ve bunda da çekincek bir şey görmediğim için şiirimide koydum ^^
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 21 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |