11 Ocak 2009 - Var Mısın Yok Musun (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Dün kararlaştırdığımız gibi bugün orjinal adı Deal or No Deal olan Var Mısın Yok Musun oyunu oynanacak. Piyasada bunla ilgili hazırlanmış tek bir flash oyun var (Birçok Türk oyun sitesi webmasterı tarafından Türkçeleştirilmeye çalışılmış versiyonundan bahsediyoruz bu arada). Onlardan Türkçesini de alabilirdim ama ben orjinal versiyonu aldım. Nitekim bu nedenle oynayacağınız oyun İngilizce'dir. Ama sorun yok! Çünkü Mamoru var =P
Nasıl Oynanır
1. Şuradaki adrese giderek giriş yapın:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/varmisin/
2. Gelen ilk ekranda yeşil görünen Deal tuşuna tıklayın. Gelen ekranda (gri çantalardan) bir numara seçin. Bu sizin çantanızdır.
3. Daha sonra aşağıda size söylediği kadar kutu seçeceksiniz. Söylenen kadar kutu seçtikten sonra banka size teklif veriyor. Deal -> Parayı alır gidersiniz, No Deal -> kutunuz için devam edersiniz.
Oyundan Görüntüler
Oyuna Başlamak İçin Deal'e basın.
Seçtiğiniz kutu Your Briefcase yazan yerin solunda görünür. Aşağıda Please select x ... dediği yerde ise kaç kutu seçtikten sonra teklif geleceği yazmaktadır.
Nitekim 6 kutu seçtikten sonra banka bize teklif veriyor. Yazan parayı kabul etmek için deal ya da etmemek için no deal diyoruz.
Kurallar
1. Sadece ilk oyununuzda kazandığınız para ödülü kazananlar listesine dahil edilecektir. 2. ve sonraki oyunlarda kazandığınız tabloya işlenmiyor.
Kazananlara:
1. 500sp
2. 400sp
3. 300sp verilecek.
Etkinlik saat 19:00'da sona erecektir.
Bu başlık altında sorular sorabilirsiniz, itinayla cevaplanır haha XD
(Ayrıca başka bir oyun etkinliği de elimizde var az sonra o da açılacak)

Dün kararlaştırdığımız gibi bugün orjinal adı Deal or No Deal olan Var Mısın Yok Musun oyunu oynanacak. Piyasada bunla ilgili hazırlanmış tek bir flash oyun var (Birçok Türk oyun sitesi webmasterı tarafından Türkçeleştirilmeye çalışılmış versiyonundan bahsediyoruz bu arada). Onlardan Türkçesini de alabilirdim ama ben orjinal versiyonu aldım. Nitekim bu nedenle oynayacağınız oyun İngilizce'dir. Ama sorun yok! Çünkü Mamoru var =P
Nasıl Oynanır
1. Şuradaki adrese giderek giriş yapın:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/varmisin/
2. Gelen ilk ekranda yeşil görünen Deal tuşuna tıklayın. Gelen ekranda (gri çantalardan) bir numara seçin. Bu sizin çantanızdır.
3. Daha sonra aşağıda size söylediği kadar kutu seçeceksiniz. Söylenen kadar kutu seçtikten sonra banka size teklif veriyor. Deal -> Parayı alır gidersiniz, No Deal -> kutunuz için devam edersiniz.
Oyundan Görüntüler

Oyuna Başlamak İçin Deal'e basın.

Seçtiğiniz kutu Your Briefcase yazan yerin solunda görünür. Aşağıda Please select x ... dediği yerde ise kaç kutu seçtikten sonra teklif geleceği yazmaktadır.

Nitekim 6 kutu seçtikten sonra banka bize teklif veriyor. Yazan parayı kabul etmek için deal ya da etmemek için no deal diyoruz.
Kurallar
1. Sadece ilk oyununuzda kazandığınız para ödülü kazananlar listesine dahil edilecektir. 2. ve sonraki oyunlarda kazandığınız tabloya işlenmiyor.
Kazananlara:
1. 500sp
2. 400sp
3. 300sp verilecek.
Etkinlik saat 19:00'da sona erecektir.
Bu başlık altında sorular sorabilirsiniz, itinayla cevaplanır haha XD
(Ayrıca başka bir oyun etkinliği de elimizde var az sonra o da açılacak)

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Bana 43 bin dolar geldi.Ama kutudaki fiyat 300.000 dolar 

Anti-Winx'cilerin yeni buluşma noktası http://anti-winxclub.hareketforum.net

Arkadaşlar teklifleri iyi değerlendirin. Sonuçta aldığınız teklif büyükse kabul edin derim. Böylece yüksek skorlar tablosuna iyi yerden gireceksiniz.
Aslında bu oyunu flash değilde php'de yapmayı düşünüyordum ama zaman yoktu. Dolayısıyla şimdilik bu oyunla idare edin. Sonradan matrak versiyonlarını da çıkartırız
Aslında bu oyunu flash değilde php'de yapmayı düşünüyordum ama zaman yoktu. Dolayısıyla şimdilik bu oyunla idare edin. Sonradan matrak versiyonlarını da çıkartırız

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

olamaz yaa hiç bi sunduğunu almadım çantamda 5000 çıktı çok salağım yaaa 

arigato gozaimasu küçük-melek
....Efsanevi Sihirli Şovalyeler...
...Hikaru Shidou... ...Umi Ryuuzaki... ...Fuu Hououji ....
Burası Cephiro... İnanan kalp Cephiro'da güç olur...

mamoru ben oynarken bilgisayar kitlendi reset attım..sonra oyuna tekrar girdim oyun bitti ama ilk 10'a giremedim..2-3 kere denedim olmadı.. 

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 51 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |