11 Temmuz 2009 - Deep Freeze (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Etkinliksiz bir cumartesi düşünülemez. Bugünkü ilk etkinliğimiz bir flash oyun. Deep Freeze (Derin Dondurucu XD) adını taşıyor. Oyun belki içimizde hatırlayanlar vardır, Snow Bros oyununun değişik bir hali.
Oyunda Amaç
Çılgın noel babayı yön tuşları ve ateş etmek için boşluk (space) tuşu kullanarak bölümdeki tüm düşmanları öncelikle buza çevirmek, buz olduktan sonrada onları çığ gibi yere yuvarlamak. Bunun sonucu size şekerler vs. verecektir. Bunlar size puan olarak geri döner. 10 hakkınız ve süre limitiniz var.
Oyundan Görüntüler
Etkinlik Sonu
Final, saat 19:00.
Kazanan ilk 3 kişi, 500, 400, 300 sp kazanıyorlar.
Etkinlik Adresi
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/df/ (Giriş Gereklidir)
Bu başlık oyun ile ilgili sorular ve tartışma için kullanılabilir. Bol eğlenceler ^^
Oyunda Amaç
Çılgın noel babayı yön tuşları ve ateş etmek için boşluk (space) tuşu kullanarak bölümdeki tüm düşmanları öncelikle buza çevirmek, buz olduktan sonrada onları çığ gibi yere yuvarlamak. Bunun sonucu size şekerler vs. verecektir. Bunlar size puan olarak geri döner. 10 hakkınız ve süre limitiniz var.
Oyundan Görüntüler
Etkinlik Sonu
Final, saat 19:00.
Kazanan ilk 3 kişi, 500, 400, 300 sp kazanıyorlar.
Etkinlik Adresi
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/df/ (Giriş Gereklidir)
Bu başlık oyun ile ilgili sorular ve tartışma için kullanılabilir. Bol eğlenceler ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Güzel oyun ama pek beceremedim Şu uzaylı yüzünden yandım hep Palyaçoyu yenince bisürü şey veriyo ama sadece bikaçını alabildim, biraz daha deneyeceğim ama haklarım bitmek üzere
Edit: O dondurma gibi şey ne yaa Bide buz atıyor aşağı, onun yüzünden kaybettim
Edit: O dondurma gibi şey ne yaa Bide buz atıyor aşağı, onun yüzünden kaybettim
eski bonibonlardan kim kaldı ??????????? .... :s
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 45 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |