12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Oylama başlamıştır. Saat 21:00'a kadar oy verebilirsiniz...
* * *
Saat 21:00'a kadar sürecektir. Katılan herkese şimdiden teşekkürler...
Geçtiğimiz ay yine ayın 15'inde yaptığımız banner etkinliğini tazeleme zamanı geldi çattı. Bugün sizlerden kış temalı serbest bir çalışma istiyorum. Eğer katılırsanız çok güzel bir etkinlik bizi bekliyor demektir.
Kurallar
1. Boyut şu andaki logoyla aynı boyutta (795x240 piksel) olmalıdır.
2. İstediğiniz dosya uzantısı kullanabilirsiniz (JPG, PNG ya da GIF)
3. GIF tasarım yapacaksanız hareketli yapmamaya özen gösterin (bu forumu yavaşlatacağı gibi yüklenmesinde sıkıntı yaratabilir)
4. Herkes tek banner ile katılabilir.
5. Etkinlik yarın 14:00'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Şu Andaki Logo
Yarınki oylama sonunda kazanan 3 arkadaşımız 500, 400 ve 300 sp kazanacaklar. Tasarımlarınızı Sailor Club'dan gönderebilirsiniz.
* * *
Saat 21:00'a kadar sürecektir. Katılan herkese şimdiden teşekkürler...
Geçtiğimiz ay yine ayın 15'inde yaptığımız banner etkinliğini tazeleme zamanı geldi çattı. Bugün sizlerden kış temalı serbest bir çalışma istiyorum. Eğer katılırsanız çok güzel bir etkinlik bizi bekliyor demektir.
Kurallar
1. Boyut şu andaki logoyla aynı boyutta (795x240 piksel) olmalıdır.
2. İstediğiniz dosya uzantısı kullanabilirsiniz (JPG, PNG ya da GIF)
3. GIF tasarım yapacaksanız hareketli yapmamaya özen gösterin (bu forumu yavaşlatacağı gibi yüklenmesinde sıkıntı yaratabilir)
4. Herkes tek banner ile katılabilir.
5. Etkinlik yarın 14:00'da sona erecek ve oylamaya geçilecektir.
Şu Andaki Logo

Yarınki oylama sonunda kazanan 3 arkadaşımız 500, 400 ve 300 sp kazanacaklar. Tasarımlarınızı Sailor Club'dan gönderebilirsiniz.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

temmuz yazmış:
Kış / Yeni Yıl resmi. Karlar olabilir, kardan adam olabilir, yıldızlı bir yeni yıl gecesi olabilir. Aklınıza ne gelirse. Biliyorsunuz banner yarışmaları ayda bir yapılıyor. Dolayısıyla yeniyıl da da kullanacağımız bannerı bu etkinlikle belirleyeceğiz (Sailor Moon dışı olabilir)...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

arkdaşlar siz napıyosunuz böyle yaa O_o lütfen mamoru'nun yazdığı şeyi yeniden okuyun O_o !
Gördünü mü ? lütfen bannerlerinizi oraya gönderin ! yoksa katılmaıycaksınız (:
mamoru yazmış:
Gördünü mü ? lütfen bannerlerinizi oraya gönderin ! yoksa katılmaıycaksınız (:

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

Hmm daha önceden yapmış olduğum bir banner koydum. Ama yarın saat ikiye kadar başka bir şeyler yapabilirim...
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

1. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |