12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10 |
Yazar

Sailor Daydream yazmış:
Ami'de onu yapacak göz var mı o__O Yoksa döfcek kimsesi kalmaz xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

oylamaya katılamadım zaten katılsaydım da oldukça zor karar verirdim. birbirinden yetenekli arkadaşlar yine harikalar yaratmış. *-* kazananları tebrik ederim.
logolar içinde özellikle dowaa, hotaru-chan ve daydream'in logoları hoşuma gitti.
dowaa'nınki çok şirin *-*
hotaru-chan'inki sade ama çok hoş. kış havasını tam yansıtıyor ^^
daydream de zaten birinci olmuş
kullandığın resimler tam yeniyılı yansıtıyor. resimleri birbiriyle kaynaştırman çok başarılı olmuş. saat 12'ye gelmek üzere olan bir resmi kullanma fikrin çok hoşuma gitti. 
logolar içinde özellikle dowaa, hotaru-chan ve daydream'in logoları hoşuma gitti.
dowaa'nınki çok şirin *-*
hotaru-chan'inki sade ama çok hoş. kış havasını tam yansıtıyor ^^
daydream de zaten birinci olmuş

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

10. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |