12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Ben de yaptım bir tane yalnız ps konusunda acemi olduğumdan bu basit şey için baya uğraştım
kar efekti aradım ama bir türlü beceremedim ben de fırçayla ekledim. Fazla içime sinmesede hoşuma gitti
sizler de beğenirsiniz inşallah 

Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)

ami-sensei (xP) benimki nasıldı 

Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

çok gzl bannerlar var *.* ne kadar çok katılım var *.*
bn de katılayım o zaman (: (bi bn eksiktim sanki >.<
)pek uğraşamadım ama bu resimden birşeyler yapıp koymayı çok istiyodum ^^ yarın da girmeye vaktim olmaz heralde girebilirsem de üzerinde uğraşmaya çalışırım 
bn de katılayım o zaman (: (bi bn eksiktim sanki >.<

.
McFly ♥

koy koy herkes şansını denesin en azından etkinliğe katılmış oluruz fena mı işte 

Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.

4. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |