12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar

arkadaşlar nedne ingilizce yazıyorsunuz? Biz Türkçe konuşan bir ulusuz siz gördünüz mü ingilizlerin Türkçe konuştuklarını gündelik hayatlarında?
Bir de bazı arkadaşlar Marry chirstmas yazmışlar ama onun yılbaşıyla ilgisi yok. Hristiyan dini bayramı Noel kutlaması o
Bu arada hoş olmuş daydream
Bir de bazı arkadaşlar Marry chirstmas yazmışlar ama onun yılbaşıyla ilgisi yok. Hristiyan dini bayramı Noel kutlaması o

Bu arada hoş olmuş daydream

Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)

Bence Türkçe çok daha şık tatlım
Yabancıların özünü bozup devşirmelerine izin verme dilini
O katıldığın da hoş. Karar vermesi zor aslında. Bu biraz fazla sade ama diğeri biraz şıklıkta hafif kaçmışsa da daha hoş ve canlı şen şakrar duruyor bence

O katıldığın da hoş. Karar vermesi zor aslında. Bu biraz fazla sade ama diğeri biraz şıklıkta hafif kaçmışsa da daha hoş ve canlı şen şakrar duruyor bence

10 dakikada yaptım
ciddiyim 13.48 de yarışmanın devam ettiğini öğrendim resmi bulmak filan nasıl yaptığımı ben de anlamadım xD
zaten o kadar omutlu da değilim herkese başarılar
bu arada dowaa ne yapmışın öle ya
ağzım bi karış açık kaldı xD

funnylife *-* süper olmuş <3

geri dönmek ben >o<

Oylama başlamıştır arkadaşlar ^^
Saat 21:00'a kadar sürecektir. Katılan herkese şimdiden teşekkürler...
Saat 21:00'a kadar sürecektir. Katılan herkese şimdiden teşekkürler...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Hepinizin ki çok güzel ama en azından 1 oy alayımda moralim bozulmasın oylamaya gieyim diye kendime verdim oyu kusuruma bakmayın ama favorim michiru 

5. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |