12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Arkadaşlar kendime oy verdim ama oyların gözüktüğü panoda adım yok gözükmüyor o__O Bi' bakar mısınız sizde gözüküyor mu?
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

kazananları şimdiden tebrik edeeerrrr el ve ev yapımı bu pastayı birinciye armağan ederim küçüklerin göslerinden büyüklerin ellerinden öperim
birinci olcak kişiiii ahanda pastan
tamamiyle ben yaptım sosla kremayı saymazsak tabi şekil acık bozuk ama idare ediverin gari

tamamiyle ben yaptım sosla kremayı saymazsak tabi şekil acık bozuk ama idare ediverin gari

asiyem vinii*-* harikasın

Arkadaşlar o pencerede sadece 10 kişi yazıyor. En fazla oydan en az oya ilerliyor ama aynı oydakileri kafasına göre koyuyor. Önce olanlar ilk 10 içinde yazılıyor ama geri kalanlar yazmıyor orda. Yani "oyum gitmedi" diye bişi yok sadece tabloda göremiyoruz XD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): neptune

Bana chibi_chibi oy vermiş o__O ÖM den dedi o__O
Neresini beğendiyse artık o__O
Arigato chibi_chibi xP
Neresini beğendiyse artık o__O
Arigato chibi_chibi xP
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<

makotoverei, teşekkür ederim cnm ^^
tweety, beğendiğine sevindm ^^
mino-chaaaan *.* çoook güzel olmuş bannerın *.* (aslında sana vericektim oyumu ama sonra vazgeçtm kendime verdim xD -yaşasın kötülük- )
@daydream
bn sna ne demiştim
ya tolga bey şimdi söyleyin bakalım dalga mı geçiyo muşum 
tweety, beğendiğine sevindm ^^
mino-chaaaan *.* çoook güzel olmuş bannerın *.* (aslında sana vericektim oyumu ama sonra vazgeçtm kendime verdim xD -yaşasın kötülük- )
@daydream
bn sna ne demiştim

.
McFly ♥

hotaru-chan yazmış:
Çok pislüksün XD nolurda bana verseydin asdfgasdfasdf XD işin şakası tabi bu =P senden böyle bi eleştiri almak bile beni mutlu etti ^^
ve diğer bilmediğim kardeşlerim O_o sizede çok teşekkür etmekteyim =D

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

7. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |