12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Kesinlikle -ilk baktığımda anlamıştım- Sailor Daydream 1. olmalıydı ve oldu da (hayran kaldığımı belirtmezsem ayıp olur XD)
dowaa da ilk üçte olmalıydı çünkü süper olmuş
artık yaşlandığımdan mıdır nedir çok fazla oynan efekt yapılanlara kafam gelmiyor
bende o yüzden sade yaptım zatende içime sinmemişti değiştiremedim de
zaten şu anda hak ettiği yerde
nese bu kadar gevezelik sonunda şunu belirtmek gerekir
bu yarışmada kazanan arkadaşlar kesinlikle hakları ile kazanmıştır
laf edene dalarım >.< XD
dowaa da ilk üçte olmalıydı çünkü süper olmuş
artık yaşlandığımdan mıdır nedir çok fazla oynan efekt yapılanlara kafam gelmiyor
bende o yüzden sade yaptım zatende içime sinmemişti değiştiremedim de
zaten şu anda hak ettiği yerde
nese bu kadar gevezelik sonunda şunu belirtmek gerekir
bu yarışmada kazanan arkadaşlar kesinlikle hakları ile kazanmıştır
laf edene dalarım >.< XD
Pasión de los cielos...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): day
tweety ve arashi çok teşekkür ederim ikinize de mutlu oldum ^_^
ben en çok dowaa'nın kini beğendim oyumu ona vermedim kendime verdim xDD ben katılmasaydım oyum dowaa'nındı >.< çok şeker ya *.*anime-manga fan beğendiğine sevindim *-*
ben en çok dowaa'nın kini beğendim oyumu ona vermedim kendime verdim xDD ben katılmasaydım oyum dowaa'nındı >.< çok şeker ya *.*anime-manga fan beğendiğine sevindim *-*

michiru yazmış:
şaka mısınız siz yaa ari-chan de aynısını yaptı >.< bare diyinki doğanın ki en çirkini ondan kendime verdin >.< ama sağol neko-chan ^^ böyle düşünmen beni çok mutlu etti *-* zaten bi çok kişi beğendi ^^ en azından bilmekteyim ki benim ki beyenildi asdfasdfasdf XD bu kadar zırvalık yeter beyenen ve oy veren arkideşlerime tekrar teşekkür etmekteyim v_v

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

Forumun 1343 üyesi var sadece 31 kişi oy kullanmış xP
dowaa kendime vermeseydim benimki de sana gidiyordu çok hoşuma gitti *.*
dowaa kendime vermeseydim benimki de sana gidiyordu çok hoşuma gitti *.*
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

Ahah dowaa seninki de şanssızlık lan kimse kendine oy vermeseydi 1.ydin kesin XD XD XD
Ayrıca neo_queen_serenity o üyelerin zaten en az 1000 tanesi bi'şey indirmek için falan üye oluyor, kalanların yarısı ya derslerden ya sevmediğinden gir(e)miyor, kalan sağlar bizimdir işte topu topu 100 kişi varız/yokuz XD
Ayrıca neo_queen_serenity o üyelerin zaten en az 1000 tanesi bi'şey indirmek için falan üye oluyor, kalanların yarısı ya derslerden ya sevmediğinden gir(e)miyor, kalan sağlar bizimdir işte topu topu 100 kişi varız/yokuz XD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Kızım sana yalan borcumuz mu var.
Şuna bir bak;
Kız desen, çok tatlı.
Kesim desen, diyecek laf yok.
Renk uyumu desen, zaten şaşkın şaşkın ekrana bakakaldık.
Yazı biçimleri ve yazılar desen, mükemmel ötesi.
Textureler, burshlar, harikulade.
Bu kadar laftan sonra hala yalan söylüyor gibi mi görünüyorum *.*
Şuna bir bak;
Spoiler:
Kız desen, çok tatlı.
Kesim desen, diyecek laf yok.
Renk uyumu desen, zaten şaşkın şaşkın ekrana bakakaldık.
Yazı biçimleri ve yazılar desen, mükemmel ötesi.
Textureler, burshlar, harikulade.
Bu kadar laftan sonra hala yalan söylüyor gibi mi görünüyorum *.*
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<

tusako yazmış:
nekoğ-chan aslansın yaa bi tek sen beyendiğine verdin >.< varya bu kadar beyenenin ardından bi de oy veren çıktı *-* en süperi nekoğ-chan *.*

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

hala değişebilirrrr
hem dowaa bence daha çok haketti ben onun kine bittim en başta kendime vermeseydim ona verirdim.. resim çok netti kesinlikle saklama ihtiyacı hissetmemiş texturelerle.. çok zarif, sade ama çok etkileyici bir banner

hem dowaa bence daha çok haketti ben onun kine bittim en başta kendime vermeseydim ona verirdim.. resim çok netti kesinlikle saklama ihtiyacı hissetmemiş texturelerle.. çok zarif, sade ama çok etkileyici bir banner

Tolga dövücem seni he... Ne değişicek daha ya, herşey belli işte... Kızdırma beni...
dowaa'nın resmi, yazı şeklini kullanması falan gerçekten çok hoş. Valla hiç oy almasaydı bile ben mamorunun yerinde olsam site logosu olarak kullanırdım.

dowaa'nın resmi, yazı şeklini kullanması falan gerçekten çok hoş. Valla hiç oy almasaydı bile ben mamorunun yerinde olsam site logosu olarak kullanırdım.

8. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |