12 Aralık 2009 - Banner Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, Sonraki |
Yazar
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
Kazananlar
1. Sailor Daydream (7 oy - 500 sp)
2. *SeRoS* (6 oy - 400 sp)
2. dowaa (6 oy - 400 sp)
Tebrikler Sailor Daydream ve tüm katılan arkadaşlarımız ^^
1. Sailor Daydream (7 oy - 500 sp)
2. *SeRoS* (6 oy - 400 sp)
2. dowaa (6 oy - 400 sp)
Tebrikler Sailor Daydream ve tüm katılan arkadaşlarımız ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Tebrikler tatlım
Sultanların Günlüğü (İlk kitabım çıktı.
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
SAİLOR MOON 7.SEZON:YENİ ÇAĞ'IN BAŞLANGICI FANFİC YAZIM BİTTİ! OKUMAK İÇİN TIKLAYIN(Okumayanı dövüyorlar XD.)
Neptun'e avatar ve imza için teşekkürler
Sailor Daydream yazmış:
ya kardeşim ne haksızlığı birinci olmalıydın oldun da
ne kadar alçak gönüllüsün O.o (bu kadarı da fazla ama XD)
dowaa'cık seni çok çok tebrik ediyorum ztn kazanması gereken ikinci kişiydin
Sero-chanımmmm bnm kuzummmm senide çok ama çok tebrik etmek ben 4 tane yapmana değdi değil mi *sns*
Pasión de los cielos...
9. sayfa (Toplam 10 sayfa) [ 148 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |