12 Şubat 2009 - İmza-Avatar Hazırlama Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar

saol^^ gold snnki de süper *.* o dönüşm resimlerine bayıldm çok gzl durmş
sweet witch nie çekiliosn ki ya yapa yapa geliştiricksn böle söleme kendine güven

sweet witch nie çekiliosn ki ya yapa yapa geliştiricksn böle söleme kendine güven

.
McFly ♥

yok daha çekilmedim
müslüm babanın yıkılmadım ayaktayım felsefesine uyucam bu sefer
yok ben zaten bi kere sonuncu oldum kaldırırım bu sefer
senin için kolay sen zaten birinci olucaksın ya
müslüm babanın yıkılmadım ayaktayım felsefesine uyucam bu sefer
yok ben zaten bi kere sonuncu oldum kaldırırım bu sefer

senin için kolay sen zaten birinci olucaksın ya

h-hotaru-chan s-s-s-sugoii *-*

tşkkr edrm^^
saol ama birincisi bnm birinci olup olmicaam hiç belli olmaz ikincisi de bn sndn daha çok sonunculuk almışmdr emin ol
Sweet Witch yazmış:
saol ama birincisi bnm birinci olup olmicaam hiç belli olmaz ikincisi de bn sndn daha çok sonunculuk almışmdr emin ol

.
McFly ♥

Sadece yuh diyorum ayy şu anda zorla koyucam resmen çok güsel olmuş sizinkiler
Boşuna uğraşmayın sonuncu ben olcam çünkü ben birazdan etüte gitçem oylama da burda olmayacağım
Bana benden başka kimse oy vermeyeceğine göre de ehh
Her neyse ben gene de koyiim ama iğrenç oldu zaten ne brush koyabidim ne de doğru düzgün brushım vardı ve zaten pf kullanıyorum resim de yok burda
Her neyse hoşgeldin sonunculuk
İğrençç bakmayınn
Boşuna uğraşmayın sonuncu ben olcam çünkü ben birazdan etüte gitçem oylama da burda olmayacağım
Bana benden başka kimse oy vermeyeceğine göre de ehh
Her neyse ben gene de koyiim ama iğrenç oldu zaten ne brush koyabidim ne de doğru düzgün brushım vardı ve zaten pf kullanıyorum resim de yok burda
Her neyse hoşgeldin sonunculuk

İğrençç bakmayınn

5. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 96 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |