12 Şubat 2010 - Giysi Giydirmek 6 Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Bugün giysi giydireceğiz... Mankenleri bulmak zor oluyor ama yinede bir manken daha buldum
Giydireceğimiz manken Michiru
İşte giydireceğiniz manken burda:
Geçen yarışmanın 1.si USAGİ_AY SAVAŞÇISI'ndan bir örnek..
Tabi siz michiru'yu giydireceksiniz.Paint veya Photoshop tarzı programlar kullanabilirsiniz..
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 20:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Giydireceğimiz manken Michiru
İşte giydireceğiniz manken burda:
Geçen yarışmanın 1.si USAGİ_AY SAVAŞÇISI'ndan bir örnek..
Spoiler:
Tabi siz michiru'yu giydireceksiniz.Paint veya Photoshop tarzı programlar kullanabilirsiniz..
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 20:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Ben katılmayacağım rezil olmak istemiyorum ^^'
Ama katılacak olanlara iyi şanslar ^^
-----------------------o----------------------
Buki ve Sweet Witch'e kendime güvenimi yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum...Eh, o güvenle bana da bir çalışma koymak düşer. Her ne kadar berbat olduğunu düşünsem de...
Bu arada bu benim katıldığım ilk etkinlik ^^
Ama katılacak olanlara iyi şanslar ^^
-----------------------o----------------------
Buki ve Sweet Witch'e kendime güvenimi yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum...Eh, o güvenle bana da bir çalışma koymak düşer. Her ne kadar berbat olduğunu düşünsem de...
Bu arada bu benim katıldığım ilk etkinlik ^^
sevdiğim bi etkinlik giysi tasarlama *-*
geçen seferde katılamamıştım şimdi de katılamıyorum hep kursun olduğu günlere denk geliyo ya
katılacaklara başarılar ^_^
geçen seferde katılamamıştım şimdi de katılamıyorum hep kursun olduğu günlere denk geliyo ya
katılacaklara başarılar ^_^
Rezil olacağınızı düşünmeyin bence aslında biraz hayalgücüyle gayette yapabilirsiniz ^^ ki zaten paintten de aşırı bir şaheserlik beklenemez ama genede elinizden geleni yapabilirsiniz kimse sizlere aa bu ne kötü falan demez(diyemez) Rahat olun yani gamze seninde o kurdeleyle kol kısımları çok hoş olmuş beğendim ellerine sağlık ^^
Lacrimis struit insidias cum femina plorat. 🌙
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Usa/EzGİ
Buki yazmış:
Sweet Witch yazmış:
evet xD gidiyorum şimdi denedim bi şeyler aslında ama yetişmedi ^^"
paintte yapın cidden güzel şeyler çıkıyor photoshop yok diye üzülmeyin katılın kesinlikle :3
kolay gelsin minna oylamada burda olurum xD
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 58 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |