13 Haziran 2009 - Banner Tasarım Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Tüm hazırlayan arkadaşlarımıza başarılar.
Oy kullanmak için:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?banner=3
Her üyenin 1 oy hakkı vardır. Aynı şekilde her ip adresinden yalnız 1 oy geçerlidir. Lütfen en güzel yapana oyunuzu verin böylelikle arkadaşlarımızın çalışmasını objektif olarak puanlayabilelim. Oylama saat 20:00'a kadar sürecektir...
Orjinal Mesaj
Şehir dışında olmam sonrasında da KPSS ile ilgili çalışmalar sebebiyle birkaç haftalık bir ara vermek zorunda kaldım. Bugün değişiklik yapıp 1 banner 2 oyun etkinliği düşünüyorum (bu oyun etkinliklerinden biri yapılmayabilir).
Ve işte günün ilk etkinliği forum logolarımızı tasarlamak. Bugünkü konumuz Babalar Günü'nün yaklaştığından yola çıkarak "Mamoru & Chibi-Usa" ikilisini resmetmek olarak ayarladım.
Karakterler
Mamoru/Endymion ve "Chibiusa ya da Chibimoon" olmak zorundadır. Resim bulmakta sıkıntı çekmemeniz için bu iki karakterin bulunduğu ve diğer karakterlerin de bulunduğu resimler kullanabilirsiniz. Ayrıca iki ayrı resimden bu karakterleri kesip tek resimde toplayabilirsiniz.
Kurallar
1. Resim boyutları şu andaki bannerla eşit olmak zorundadır (795x240)
2. Herkes sadece 1 banner ile katılabilir. Hazırladığınız banneri etkinlik bitiş süresi olan 19:00'a kadar yine aynı yerden değiştirebilirsiniz.
3. Bannerlarınızı göndermek için burayı kullanın.
Final ve Etkinlik Sonu
Saat 19:00'da bitecek ve üyelerin katılacağı bir oylamayla en çok oy alan 3 arkadaşımız 500, 400, 300 sp ile ödüllendirilecek. Ayrıca hazırladığı logolar her hafta değiştirilmek üzere 1 ay boyunca yayınlanacak.
Bir sonraki etkinlik 19:00'da.. Güzel bir cumartesi diliyorum ^^
Tüm hazırlayan arkadaşlarımıza başarılar.
Oy kullanmak için:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?banner=3
Her üyenin 1 oy hakkı vardır. Aynı şekilde her ip adresinden yalnız 1 oy geçerlidir. Lütfen en güzel yapana oyunuzu verin böylelikle arkadaşlarımızın çalışmasını objektif olarak puanlayabilelim. Oylama saat 20:00'a kadar sürecektir...
Orjinal Mesaj
Şehir dışında olmam sonrasında da KPSS ile ilgili çalışmalar sebebiyle birkaç haftalık bir ara vermek zorunda kaldım. Bugün değişiklik yapıp 1 banner 2 oyun etkinliği düşünüyorum (bu oyun etkinliklerinden biri yapılmayabilir).
Ve işte günün ilk etkinliği forum logolarımızı tasarlamak. Bugünkü konumuz Babalar Günü'nün yaklaştığından yola çıkarak "Mamoru & Chibi-Usa" ikilisini resmetmek olarak ayarladım.
Karakterler
Mamoru/Endymion ve "Chibiusa ya da Chibimoon" olmak zorundadır. Resim bulmakta sıkıntı çekmemeniz için bu iki karakterin bulunduğu ve diğer karakterlerin de bulunduğu resimler kullanabilirsiniz. Ayrıca iki ayrı resimden bu karakterleri kesip tek resimde toplayabilirsiniz.
Kurallar
1. Resim boyutları şu andaki bannerla eşit olmak zorundadır (795x240)
2. Herkes sadece 1 banner ile katılabilir. Hazırladığınız banneri etkinlik bitiş süresi olan 19:00'a kadar yine aynı yerden değiştirebilirsiniz.
3. Bannerlarınızı göndermek için burayı kullanın.
Final ve Etkinlik Sonu
Saat 19:00'da bitecek ve üyelerin katılacağı bir oylamayla en çok oy alan 3 arkadaşımız 500, 400, 300 sp ile ödüllendirilecek. Ayrıca hazırladığı logolar her hafta değiştirilmek üzere 1 ay boyunca yayınlanacak.
Bir sonraki etkinlik 19:00'da.. Güzel bir cumartesi diliyorum ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Sweet Princess yazmış:
Tabiki ^^
Ama internette araştırırsan birçok alternatif mevcut.
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
ay-savaşçısı yazmış:
Mamoru nereye göndermen gerektiğini söylemiş.Buraya değil mamoru'nun söylediği kısma koymalısın..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
yazık bana ya katılamıyorum T__T photoshopum yok ^^'' neyse katılanlara başarılar *-*
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 46 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |