13 Haziran 2009 - Banner Tasarım Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Banner Tasarım Yarışması'ndan 2 birinci çıktı ^^
1. ami (5 oy - 500sp)
1. umi (5 oy - 500sp)
Ve 2 tane 3. müz var:
3. michiru (2 oy - 300sp)
3. anime-manga fan (2 oy - 300sp)
Tüm katılan arkadaşlara teşekkürler. Bu yaz yine birbirinden güzel bannerlar süsleyecek forumu ^^ Ayrıca kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim.
1. ami (5 oy - 500sp)
1. umi (5 oy - 500sp)
Ve 2 tane 3. müz var:
3. michiru (2 oy - 300sp)
3. anime-manga fan (2 oy - 300sp)
Spoiler:
Tüm katılan arkadaşlara teşekkürler. Bu yaz yine birbirinden güzel bannerlar süsleyecek forumu ^^ Ayrıca kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
herkese çok teşekkürler. ami'yle 1.liği paylaşmak mutluluk verici michiru, anime-manga fan sizi de tebrik ederim
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
^^oy verene teşekkür ederim^^
tebrikler*-*
tebrikler*-*
Hepinize tebrikler çok güzel şeyler yapmışsınız *-*
Ben de yoktum tabi T-T ama özendim Venüs Bannerları konusuna bu tarz bi banner yapıp koyucam xD
En çok umi'ninkini beğendim *-* Sonra da ami'ninkini *-* Zaten onlar da 1. olmuş xD
Ben de yoktum tabi T-T ama özendim Venüs Bannerları konusuna bu tarz bi banner yapıp koyucam xD
En çok umi'ninkini beğendim *-* Sonra da ami'ninkini *-* Zaten onlar da 1. olmuş xD
by me~
teşekkürler tusako~ ^-^
3. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 46 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |