13 Haziran 2009 - Fan Kulüpleri (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Cici animelerimiz türkiyede yaygınlaşsın sevilsin yayınlaşsın diyener <= Animeler ülkemizde yaygınlaşsın FC xD(Çok mu duygu sömürüsü oldu be )
Anti Natsume FC
Linkin Park FC
bekleriz
Cici animelerimiz türkiyede yaygınlaşsın sevilsin yayınlaşsın diyener <= Animeler ülkemizde yaygınlaşsın FC xD(Çok mu duygu sömürüsü oldu be )
Anti Natsume FC
Linkin Park FC
bekleriz
Benim Klüplerim
Anti-Alexander Rybak FC (Bu grubu düşman tarafı tutmaya karşı olduğum için kurdum )
Dum tek tek FC ( Bu grubuda sonsuza kadar gururumuz olcak olan şarkı için kurdum )
Şebnem Ferah FC (Bu grubu en sevdiğim sanatçı olduğu için )
Anti-Alexander Rybak FC (Bu grubu düşman tarafı tutmaya karşı olduğum için kurdum )
Dum tek tek FC ( Bu grubuda sonsuza kadar gururumuz olcak olan şarkı için kurdum )
Şebnem Ferah FC (Bu grubu en sevdiğim sanatçı olduğu için )
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Mİzushima Hiro FC
Matsumoto Jun FC
Kafası Kıyak olanlar XD FC
hadi daha ne duruyorsunuz katılın
Matsumoto Jun FC
Kafası Kıyak olanlar XD FC
hadi daha ne duruyorsunuz katılın
*Taylor Lautner FC* <--- btn Taylor'cuların katılımını bekliyorm
Avril Lavigne FC <--- Avrilll severler *-*
veeee " xD " <---- bu ifadeyi sevenler FC lere bekliyorum
Avril Lavigne FC <--- Avrilll severler *-*
veeee " xD " <---- bu ifadeyi sevenler FC lere bekliyorum
.
McFly ♥
işte gruplarım
JRock FC (tüm jrockerları bekliyorum )
L FC (Death Note serisinin zeki ve sevimli dedektifinin desteğinize ihtiyacı var )
Kedi severler kulübü (küçük sevimli arkadaşlarımız sizi bekliyor :3 )
JRock FC (tüm jrockerları bekliyorum )
L FC (Death Note serisinin zeki ve sevimli dedektifinin desteğinize ihtiyacı var )
Kedi severler kulübü (küçük sevimli arkadaşlarımız sizi bekliyor :3 )
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
İçimden bir ses sonuncuyum diyor ya neyse xD
Anime sevenler fc
Dizi sevenler fc
Anti adaletsizlik fc ( Son dakikada kardeşimin ekmek alması gerekirken ben aldığım için yaptığım fc xDXD )
Parti yapılıyor şuanda bir tek siz eksiksiniz lütfen bu Fc'lere gelin kaçmayın yakalarım (off kafayı yedim )
Anime sevenler fc
Dizi sevenler fc
Anti adaletsizlik fc ( Son dakikada kardeşimin ekmek alması gerekirken ben aldığım için yaptığım fc xDXD )
Parti yapılıyor şuanda bir tek siz eksiksiniz lütfen bu Fc'lere gelin kaçmayın yakalarım (off kafayı yedim )
By Gold
3. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 85 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |