13 Haziran 2009 - Fan Kulüpleri (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Yazar
ya bu etkinliğe katılamayı çok istiyordum neyse inş. yine bu ve buna benzer etkinlikler olur^^
tebrik ederim kazananları^-^
tebrik ederim kazananları^-^
böyle bir başlık olduğunu daha yeni görüyorum xD
kazananları kutlarım^^
valla canım başlığı görseydim katılırdım üç grubada katılırdım xD özellikle supernatural FC'nin daimi üyesi olurdum xD
bu arada eğer katılsaydım çikolatayada katılırdım *-*
kazananları kutlarım^^
Misaki yazmış:
valla canım başlığı görseydim katılırdım üç grubada katılırdım xD özellikle supernatural FC'nin daimi üyesi olurdum xD
bu arada eğer katılsaydım çikolatayada katılırdım *-*
hotaru-chan yazmış:
şahsen olsaydım taylor <3 ben kesin vardım *-*
çikolata*ya kesin katılırdım *-*
çilek fc *-* kazananları kutlarım belliki eğlenceli bi etkinlik olmuş *-* keşke katılabilseydim yaa T_T
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
Ahh T_____T nasıl kaçırdımT_____T çok yaratıcı gruplar kurmuşsunuz benimde aklıma çok fazla şey geldi şimdi neyse öhöm... mayonez FC falanxD
Berk tebrik ederim seni aferin*-* ikincilerimiz sailormoonn, Misaki, ~Silver Heart~'ada kocaman alkış=)
Berk tebrik ederim seni aferin*-* ikincilerimiz sailormoonn, Misaki, ~Silver Heart~'ada kocaman alkış=)
mayonez FC!? XDDD
ben olsaydım kesin Yamapi FC filan açardım... kimse de katılmazdı xp zero fc de açabilirdim aslında xd (kola olan 'O_o)
yarışmaya son 3 dakkada yetişip üç tane klube üye oldum xd beriku sağolsun xd
"hentai bir yaşam tarzıdır fc"yi son anda görmeseydim üyesi olabilirdim ama! tabi ki şakaydı 'O_o
ben olsaydım kesin Yamapi FC filan açardım... kimse de katılmazdı xp zero fc de açabilirdim aslında xd (kola olan 'O_o)
yarışmaya son 3 dakkada yetişip üç tane klube üye oldum xd beriku sağolsun xd
"hentai bir yaşam tarzıdır fc"yi son anda görmeseydim üyesi olabilirdim ama! tabi ki şakaydı 'O_o
6. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 85 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |