13 Mart 2010 - Tabak Boyama Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
1 aylık bir aradan sonra merhabalar. Yaz tatiline kadar forumda fazla etkinlik göremeyebilirsiniz. Ama Temmuz ayından itibaren günlük etkinliklere geri döneceğiz. Radyomuz da açılmış olacak, ayrıca site için de birkaç yenilik yapacağız.
Bugün 2 etkinlik ayarladım sizlere. İlk etkinlik tasarım bilgisi gerektirebilir. Tabak boyama etkinliğinde ister gerçek örneklerine bakarak, ister kendiniz photoshopda bir tasarım yaparak boş tabağı süsleyeceksiniz. Aşağıda annem tarafından yıllar önce yapılmış bir örnek var. Resmini çekip sizlerle paylaşayım dedim.
Süsleyeceğimiz tabak aşağıdakidir:
Alanın dışına taşırmadan süsleyelim, herkes sadece 1 süsleme gönderebilir, kazananlar sırasıyla 500, 400, 300 sihir puanı ile ödüllendirilecektir. Final saat 21:00'da Venus Forum'da...
Bu başlığı soru-cevap için kullanabilirsiniz. Kolay gelsin ^^
Bugün 2 etkinlik ayarladım sizlere. İlk etkinlik tasarım bilgisi gerektirebilir. Tabak boyama etkinliğinde ister gerçek örneklerine bakarak, ister kendiniz photoshopda bir tasarım yaparak boş tabağı süsleyeceksiniz. Aşağıda annem tarafından yıllar önce yapılmış bir örnek var. Resmini çekip sizlerle paylaşayım dedim.

Süsleyeceğimiz tabak aşağıdakidir:

Alanın dışına taşırmadan süsleyelim, herkes sadece 1 süsleme gönderebilir, kazananlar sırasıyla 500, 400, 300 sihir puanı ile ödüllendirilecektir. Final saat 21:00'da Venus Forum'da...
Bu başlığı soru-cevap için kullanabilirsiniz. Kolay gelsin ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Aneeeeeeeeyyy etkinlik
Alışkın değil bünye etkinlik olmasına tabi U.u~
İlginç bi etkinlik .. Aklımda bişeyler var
umarım başka biri benden sonra düşünüp benden önce koymaz.. (cümleyi anlarsanız benden pekiyi alcaksınız U.u)
asdfgasdfasd xDD neyse işin şakası katılcam yani bunu belirtmek için yazıyore~

Alışkın değil bünye etkinlik olmasına tabi U.u~
İlginç bi etkinlik .. Aklımda bişeyler var

asdfgasdfasd xDD neyse işin şakası katılcam yani bunu belirtmek için yazıyore~

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

dArk JeaNNe yazmış:
Aynen öyle, tualiniz tabak...

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 48 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |