13 Nisan 2009 - Wallpaper Yarışması Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, Sonraki |
Yazar
Bu etkinliği ilk defa bugün yapacağız.Sailor Moon duvar kağıdı yapacağız.Eminim çok eğleneceksiniz..=)
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericem.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 800x600 olacak.Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım..
Ben size bir örnek yapmadım ama yapılmış bir wallpaper göstermek istedim.
Bu hazır bir duvar kağıdıdır.Siz wallpaper'da yukarıda gösterdiğim resmi kullanacaksınız.. Sizde bu örnekteki gibi sağ alt veya sol alt köşeye venusforum.net yazacaksınız.Duvar kağıtlarımızı çalmasınlar diye bir önlem olsun bu
Kurallar
1.Boyut 800x600 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşeye venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
6.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
7.Akşam saat 21:00'da etkinlik sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericem.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 800x600 olacak.Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım..
Ben size bir örnek yapmadım ama yapılmış bir wallpaper göstermek istedim.
Spoiler:
Bu hazır bir duvar kağıdıdır.Siz wallpaper'da yukarıda gösterdiğim resmi kullanacaksınız.. Sizde bu örnekteki gibi sağ alt veya sol alt köşeye venusforum.net yazacaksınız.Duvar kağıtlarımızı çalmasınlar diye bir önlem olsun bu
Kurallar
1.Boyut 800x600 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşeye venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
6.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
7.Akşam saat 21:00'da etkinlik sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
vaayy süper şeyler yapmışsınız bayıldım *-*
1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [ 49 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |