13 Ocak 2009 - Monkey Kick Off (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
Kusura bakmayın arkadaşlar, bilgisayarın internet bağlantısı bir anda uçuverdi. Anca yerine getirebildim XD 20 dk aktarmalı da olsa etkinliği sonlandırıyor olmanın mutluluğu içerisinde işlemlerimi gerçekleştiriyorum.
Sonuçlara baktığımızda:
Bu durumda:
1. çibiçibi 4807 - 500sp
2. sailormon-usagi 4758 - 400sp
3. Eternal Moon 4725 - 300sp kazandılar... ^^ Kutluyoruz !
Yarınki etkinlik flash oyun olacak gibi bir değişiklik olursa öncesinde duyururum. Akşam 16:00 gibi başlayacak.
Sonuçlara baktığımızda:

Bu durumda:
1. çibiçibi 4807 - 500sp
2. sailormon-usagi 4758 - 400sp
3. Eternal Moon 4725 - 300sp kazandılar... ^^ Kutluyoruz !
Yarınki etkinlik flash oyun olacak gibi bir değişiklik olursa öncesinde duyururum. Akşam 16:00 gibi başlayacak.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

Ve puanlar verildi. Biraz şans faktörü fazlaydı sanırım. Ama aramızda çok iyi dereceler yapan arkadaşlarımız oldu. Tüm katılanları ve kazananları kutluyorum.
Eğer oyuna ulaşmak isterseniz burada ^^:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?oyunlar&oyun=5
Yarın farklı bir etkinlikte görüşmek üzere.
Eğer oyuna ulaşmak isterseniz burada ^^:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?oyunlar&oyun=5
Yarın farklı bir etkinlikte görüşmek üzere.

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

kazananları tebrik ederim ^^
yine yetişemedim oyuna yarında olur inşallah
yine yetişemedim oyuna yarında olur inşallah

çok mutlu oldum

By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 39 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |