13 Şubat 2009 - Karikatür Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Sonraki |
Yazar

Kaptan yazmış:
Sağol kaptan-chan (senin yorumun benim için gerçekten önemliydi ciddi söyliyorum xD) yapabilmişsem ne mutlu bana xDxD
@Sweet Witch: sağol canım
Uykusuz okuyorum o kadar hiç bi halta yaramıyo bence xD ne espiriler yapıyolar ama ilk kez yaptım işte xD af buyrun göz kirliliklerim için xP

Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!

dowaa seninkide süper olmuş birinciye bayıldım gerçekten 

haahahahahah
süper yaa bayıldım çok komik

süper yaa bayıldım çok komik

Güzel paylaşımlar =)
Yalnız alıntı yapa yapa resimler birbirine girmiş nasıl ayıklıycam bilmiyorum ^^
Arkadaşlar yine bu etkinlik bittikten sonra bil bakalım hangi bölümden yarışması olacak..Ancak bu sefer 1 tane yapıcaz..Şanslı olan ve bilen kazansın =)
Yalnız alıntı yapa yapa resimler birbirine girmiş nasıl ayıklıycam bilmiyorum ^^
Arkadaşlar yine bu etkinlik bittikten sonra bil bakalım hangi bölümden yarışması olacak..Ancak bu sefer 1 tane yapıcaz..Şanslı olan ve bilen kazansın =)

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

3. sayfa (Toplam 7 sayfa) [ 101 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |