14-19 Kasım 2010 - Fanart Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): JEANNE D'ARC
Spoiler:
madem öyle ben de eski bir işimle katılayım.
fate stay night karakterleri.
http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
animelist aldım yuhaa ^ . ^
Abooov ne kadar güzel süper manyak ötesi çalışmalar var *-*
Hazelin şansı =%1
İşte buda benim berbat ötesi çizimim heves edip yeni bitane çizdim eskilerle katılmıyım dedim....
Lütfen "2 kişi Hinatalı çizmiş hemen oda yapmış kopyacı" diye düşünmeyin zaten bu aralar çizmeyi düşünüyodum ve dediğim gibi eski bir çalışma ile katılmak istemedim....
Başarılar...
Hazelin şansı =%1
İşte buda benim berbat ötesi çizimim heves edip yeni bitane çizdim eskilerle katılmıyım dedim....
Lütfen "2 kişi Hinatalı çizmiş hemen oda yapmış kopyacı" diye düşünmeyin zaten bu aralar çizmeyi düşünüyodum ve dediğim gibi eski bir çalışma ile katılmak istemedim....
Başarılar...
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): *rol tanrısı*
vaovv o.O harika çalışmalar gördüm...
chuu yu zaten biliyoduk senin katılman haksızlık laan
gama nınkide süper u.u
*rol tanrısı* vaay ..o da güzelmiş
e o zaman buda benden
sizin aşk ve neşe dolu çizimlerinizin arasına ölüm sahnesi pek hoş durmuyor ama ...
ayrıca oldukça eski bi çizimim ^^'
chuu yu zaten biliyoduk senin katılman haksızlık laan
gama nınkide süper u.u
*rol tanrısı* vaay ..o da güzelmiş
e o zaman buda benden
sizin aşk ve neşe dolu çizimlerinizin arasına ölüm sahnesi pek hoş durmuyor ama ...
ayrıca oldukça eski bi çizimim ^^'
Spoiler:
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): *rol tanrısı*
marvelgirl yazmış:
Sonunda bitirmişsin Ezgi *-* Bu çizimine başlığında sadece Rin vardı,devam edeceğini söylemiştin.
Merak etmiştim.Sonra unuttum sormayı ne oldu çizimin akıbeti diye xD
Bakıyorum ki şahane olmuş
Kanımca en çekişmeli etkinlik olacak >.< Yürekten söylüyorum herkes harikalar yaratmış yahu (:
..
Yahu herkes mi süper olur Ayrıca sevdiğim karakterler oldu mu onlar cezbediyor direk beni xD Ciddi söylüyorum resmimi değiştirmeyi düşünüyorum zira zamanım yok ama ilk 5i zorlarım en azından xD
Bu arada herkese başarılar ^o^ Dememişim
Bu arada herkese başarılar ^o^ Dememişim
Why do we fall, Bruce?
Spoiler:
Lolyy *-* kız sende de az yetenek yokmuş hani sns bayağı geliştirmişin sen de Ben de kaçıncı olacağımdan emin değilim valla herkesin çizimleri süper *-*
Bence buradaki yetenekli arkadaşlarla bir ekip olalım, forumda en çok sevilen fanfic hangisi ise ele alıp bir manga çıkartmayı deneyelim yada biri yeni bir şey yazsın onu çizelim? (bu arada kendimi de hemencecik çizim ekibine dahil ettim ) Ama olmayacak şey değil.
Why do we fall, Bruce?
Spoiler:
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): __HaZeL__, Eternal Moon
ühü ühü ühü bozulan tarayıcıya sövmek o kadr da uğraştıydım bi şeye benzediydi, şart mıydı bozulman
USAGİ_AY SAVAŞÇISI; çizimin kusursuz olmuş, ama gölgelendirmeli çizimler daha önde olabilir ei-chan naru-hina'n süper
USAGİ_AY SAVAŞÇISI; çizimin kusursuz olmuş, ama gölgelendirmeli çizimler daha önde olabilir ei-chan naru-hina'n süper
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
Bu mesaja teşekkür edenler (1 kişi): Eternal Moon
4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 62 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |