| 14 Eylül 2009 - Smile Yarışması Sayfaya git: Önceki, 1, 2 | 
Yazar

ben de katılacağım yetiştirmeye çalışıyorum
EDİT:çirkin oldu yaa 

EDİT:çirkin oldu yaa

Spoiler: 

http://myanimelist.net/profile/Marvelgirl
animelist aldım yuhaa ^ . ^
		  animelist aldım yuhaa ^ . ^

katılsam mı acaba   öğlen dersane olmasaydı uzun uzun uğraşıp katılırdım ama bu saatten sonra pek şansım yok T-T neyse herkese şimdiden başarılar, çok güzel şeyler yapılmış karar vermek zor olacak gibi ^-^
 öğlen dersane olmasaydı uzun uzun uğraşıp katılırdım ama bu saatten sonra pek şansım yok T-T neyse herkese şimdiden başarılar, çok güzel şeyler yapılmış karar vermek zor olacak gibi ^-^

öğlen dersane olmasaydı uzun uzun uğraşıp katılırdım ama bu saatten sonra pek şansım yok T-T neyse herkese şimdiden başarılar, çok güzel şeyler yapılmış karar vermek zor olacak gibi ^-^
 öğlen dersane olmasaydı uzun uzun uğraşıp katılırdım ama bu saatten sonra pek şansım yok T-T neyse herkese şimdiden başarılar, çok güzel şeyler yapılmış karar vermek zor olacak gibi ^-^eski bonibonlardan kim kaldı ??????????? .... :s

başarılarr XD
  başarılarr XD 
Spoiler: 

öhöm şeyy, sonuncu olurum kesin ama bi şansımı denemek istiyorum  

ama resmi yükleyemedim jpeg e çevirdim ama bi türlü yüklemiyo
 jpeg e çevirdim ama bi türlü yüklemiyo 

ama resmi yükleyemedim

EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı

Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı

domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^

| 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 28 mesaj ] | 
| Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız | 

+
+
 +
+