14 Kasım 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
Ami-chan deneme bile katılmayı *-* N'olursun bugün PS'ye elini sürme biz batarız yoksa *-*
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
pc'im tam da yarışma vaktinde ele geçirmeseydi katılmayı çok istiyordum -_- ama whi-chan ve seros'un yanında pek şansım olmayabilirdi
imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°
xD insanlr bu kadar mı bencil olur bırakın ya bn ami'nin o güzel çalışmalarını görmek istiyorm *-* baktm madem açılmamış oylama başladm bn de yapmaya yetişirse koyarım dedim hala açılmamış oylama bn de koydum gerçi ancak bu kadar hızlı ve uyduruk yapabilirdm ama olsn maksat katılım olsn
.
McFly ♥
Planlarda küçük bir değişiklik var. Bunun için üzgünüm.
Arkadaşlar oylamayı yarın 14:00 - 19:00 aralığında yapacağız.
Diğer arkadaşlarımız katılmaya devam edebilirler (oylama saatine kadar)
Arkadaşlar oylamayı yarın 14:00 - 19:00 aralığında yapacağız.
Diğer arkadaşlarımız katılmaya devam edebilirler (oylama saatine kadar)
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
3. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 131 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |