14 Kasım 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar

imza by Daydream *-*
Spoiler:
°•.•°•.Girugamesh (ギルガメッシュ) Türkiye.•°•.•°

*-* süper o zamana kadar daha çook değiştirirm
ami *-* sn de katıl umi *-* sn de çalışmalarınızı özledim *-*
edit: beğendiğinize sevindm

edit: beğendiğinize sevindm

.
McFly ♥

hotaru-chan o________________________O
Sen insan mısın diye sorgulamadan edemeyeceğim XD
Yorum yapmıcam işte >.< Niye diye sor? *sormuşsun gibi yapıyorum* "Oha! Süper!" ya da "Mükemmel olmuş *__* " falan derim yorum yapsan onlar da bu bannerda hakaret gibi durur o.O
Ayrıca whi-chan değiştirme. Ama ne yap biliyo musun? dışındaki çerçeveyi ya kaldır ya da düzgünleştir öyle piksel pikselimsi (nasıl bi tabirse?) durmasın ^.^ O zaman kusursuz olur o.O Çünkü renkler falan süpper ötesi *-*
Sen insan mısın diye sorgulamadan edemeyeceğim XD
Yorum yapmıcam işte >.< Niye diye sor? *sormuşsun gibi yapıyorum* "Oha! Süper!" ya da "Mükemmel olmuş *__* " falan derim yorum yapsan onlar da bu bannerda hakaret gibi durur o.O
Ayrıca whi-chan değiştirme. Ama ne yap biliyo musun? dışındaki çerçeveyi ya kaldır ya da düzgünleştir öyle piksel pikselimsi (nasıl bi tabirse?) durmasın ^.^ O zaman kusursuz olur o.O Çünkü renkler falan süpper ötesi *-*

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

Risa bence biz birbirimizi anlıyoruz XD (Hadi canım? Anlamak için çok uğraşmış olmam gerek XD)
Seninki de çok güzel Risa ama değiştirirken dikkat et bu banner da sende kayıtlı olsun nolur nolmaz çünkü bu da ok güzel xD
Seninki de çok güzel Risa ama değiştirirken dikkat et bu banner da sende kayıtlı olsun nolur nolmaz çünkü bu da ok güzel xD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

4. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 131 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |