14 Kasım 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar
*-* çok teşekkür ederim *-* açıkçası bu kadar beğenileceğini hiç tahmin etmiyodm
veee tekrar değiştirdim xD iki de bir orasıyla burasıyla oynayıp değiştiriyorm ya xD
@whi
dışındaki pixellenme stoke'unu 1e ayarladığından sanırım. eğer stroke ayarlarındaki opacity i biraz düşürürsen daha iyi görünür (:
ve bence şuanki bannerın gayet de gzl görünüyo ^^
@venusyılızı
kendi adıma konuşacak olursam bnm kullandığım yöntem bir brush seçip boş bi layer a uyguluyorum sonra da ayrı bi layerda istediğim resmi koyuyorum (resmin bulunduğu diğerinin bi üstünde olacak) sonra resmin bulunduğu layer a sağ tıklayıp "create clipping mask"i seçiyorsun(bu şekilde resmin brush'ın dışında kalan kısımları görünmüyo (: )
(ps bildiğini varsayarak anlattım ^^" ps kullanıyosan ve anlamadığın bi yer varsa sorabilirsin ^^)
@risa
resmi jpeg olarak kaydetmişsn cnm ^^" o yüzden etrafında beyazlıklar var
onu png olarak kaydetsen iyi olur ^^ bu arada yeşil yeşil çok tatlı olmuş ^^
@tornado
snn de kalbin alt kısmı kesik duruyo
tarzı gzl olmuş da arkaplan renklerini resmin renklerine biraz daha uydurmayı denesen süper olur (:
@seros
snnki çok gzl *-* sadece sailor moon un yazı tipini değiştirsen ve stroke'unu biraz daha mat renkler yapsan bnce tam süper olur *-*
@gold
diyecek bişey bulamıyorum *-* süper olmuş *-*
o.O amma uzun oldu ya çenem düştü o.O"
edit: aha o.O" arashi yerine bn yapmışım xD

@whi
dışındaki pixellenme stoke'unu 1e ayarladığından sanırım. eğer stroke ayarlarındaki opacity i biraz düşürürsen daha iyi görünür (:
ve bence şuanki bannerın gayet de gzl görünüyo ^^
@venusyılızı
kendi adıma konuşacak olursam bnm kullandığım yöntem bir brush seçip boş bi layer a uyguluyorum sonra da ayrı bi layerda istediğim resmi koyuyorum (resmin bulunduğu diğerinin bi üstünde olacak) sonra resmin bulunduğu layer a sağ tıklayıp "create clipping mask"i seçiyorsun(bu şekilde resmin brush'ın dışında kalan kısımları görünmüyo (: )
(ps bildiğini varsayarak anlattım ^^" ps kullanıyosan ve anlamadığın bi yer varsa sorabilirsin ^^)
@risa
resmi jpeg olarak kaydetmişsn cnm ^^" o yüzden etrafında beyazlıklar var
onu png olarak kaydetsen iyi olur ^^ bu arada yeşil yeşil çok tatlı olmuş ^^
@tornado
snn de kalbin alt kısmı kesik duruyo

@seros
snnki çok gzl *-* sadece sailor moon un yazı tipini değiştirsen ve stroke'unu biraz daha mat renkler yapsan bnce tam süper olur *-*
@gold
diyecek bişey bulamıyorum *-* süper olmuş *-*
o.O amma uzun oldu ya çenem düştü o.O"
edit: aha o.O" arashi yerine bn yapmışım xD
.
McFly ♥

White_MooN yazmış:
image> rotate canvas> flip canvas horizontal

.
McFly ♥

5. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 131 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |