14 Kasım 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, Sonraki |
Yazar

White_MooN yazmış:
Ya ama ya ama yaa

Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

dowaa yazmış:
+1

herkesi tebrik ederim

.
McFly ♥

aa dereceye girmişim
inanmıyom bu sefer esaslı bir fark yicem diyodum
nese bana oy veren herkese (3 kişi hepitopu biri de ben zaten
) çok teşkkür ederim başta hotaru-chan ı sonra da 2. olan diğer 4 arkadaşımı da tebrik ediyorum.. dereceye giremeyen arkadaşlarımada morellerininzi bozmayın önümüzdeki yarışmalara bakalım diyorum
çok konuştum
çok mutlu oldum yaa ama banner i 5 dakka kala değiştirmeseydim görürdüm ben
---------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
-The End-

---------------------------------------------------------------------------
Spoiler:
-----------------------------------------------------------------------------

o__O" oy verememek
off ya T__T gerçi versemde seçmem bayağı zor olucktı xD süppersiniz ya *-* bayıldım bannerlar mü-kem-mell *-*
dark jeanne'ninkini çok beğendim *.*
hotaru-chan >.< dicek söz bulamıyorum
tornado O_O çok beğendm cidden *-* ama yazıyı sevmedim ben xD başka bi renk ve yazı tipi uyumlu olsa daha iyi olurdu sankim
whii o__O" naptın ya niye değiştirdin o pembeliyi
o daha güzeldi >.< neyse olan olmuş üü. bu da güzel (:
genel olarak hepsi çok güzel *-* ne aşmış bi forumuz biz
hepinizin ellerine sağlık *-*
sonuçları göremedim ben o.O ama hotaru-chan birinci olmuş *-* banner çok yakışmış
edit: diğer sayfadaymış xD ne kadar çok ikinci var öyle
hak edenler kazanmış *-*

off ya T__T gerçi versemde seçmem bayağı zor olucktı xD süppersiniz ya *-* bayıldım bannerlar mü-kem-mell *-*
dark jeanne'ninkini çok beğendim *.*
hotaru-chan >.< dicek söz bulamıyorum

tornado O_O çok beğendm cidden *-* ama yazıyı sevmedim ben xD başka bi renk ve yazı tipi uyumlu olsa daha iyi olurdu sankim

whii o__O" naptın ya niye değiştirdin o pembeliyi

genel olarak hepsi çok güzel *-* ne aşmış bi forumuz biz

hepinizin ellerine sağlık *-*
sonuçları göremedim ben o.O ama hotaru-chan birinci olmuş *-* banner çok yakışmış

edit: diğer sayfadaymış xD ne kadar çok ikinci var öyle

hak edenler kazanmış *-*

8. sayfa (Toplam 9 sayfa) [ 131 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |