14 Mart 2009 - Etkinlik Sonuçları Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Etkinlik Sonu En Yüksek Skorlar:
1. sailormon-usagi 148200 - 500 sp
2. Artemis 106100 - 400 sp
3. Princess Serenty 84360 - 300 sp
Kutluyorum sailormon-usagi mükemmel bir puan ^^
Ne Çalıyor (Oyun)
Yarışmada bizim önceden verdiğimiz cevaba göre değerlendirildiniz, her şarkı için 3, söyleyen için 5 puan aldınız. İşte sonuçlar ^^
En Çok Bilenler:
1. küçük-melek (48 puan) - 500 sp
2. Sailormoon_ami (48 puan) - 500 sp
3. prenses serenity (43 puan) - 300 sp
4. Artemis (43 puan) - 300 sp
5. Tornado (34 puan)
6. sailormon-usagi (34 puan)
7. Sweet Witch (34 puan)
8. USAGİ (32 puan)
9. sailormoooon (32 puan)
10. SaILoRSuN (29 puan)
Cevaplar:
1. barış manço - kalpler beraber
Şarkıyı bilenler: prenses serenity,
Söyleyeni bilenler: prenses serenity,
2. şebnem ferah - sigara
Şarkıyı bilenler: küçük-melek, Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, aysavaşçısı, Artemis, sailormoooon, michiru, sailormon-usagi,
Söyleyeni bilenler: küçük-melek, Tornado, Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, aysavaşçısı, Artemis, Princess Power, sailormoooon, michiru, sailormon-usagi,
3. erkin koray - gün ola harman ola
Şarkıyı bilenler: ---
Söyleyeni bilenler: Princess Serenty, Sweet Witch,
4. cem karaca - bindik bir alamete
Şarkıyı bilenler: Princess Serenty, küçük-melek, Artemis,
Söyleyeni bilenler: Princess Serenty, küçük-melek, Tornado, küçük-melek, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, SaILoRSuN, Artemis, sailor neptune, sailormon-usagi,
5. emre aydın - bu kez anladım
Şarkıyı bilenler: Tornado, Sailormoon_ami, aysavaşçısı, sailormon-usagi,
Söyleyeni bilenler: Princess Serenty, Tornado, Sailormoon_ami, aysavaşçısı, sailormon-usagi,
6. britney spears - toxic
Şarkıyı bilenler: küçük-melek, Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, Artemis, sailormon-usagi, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
Söyleyeni bilenler: Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, Artemis, sailormon-usagi, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
7. rihanna - umbrella
Şarkıyı bilenler: Princess Moon, Sailormoon_ami, sailormon-usagi, prenses serenity, küçük-melek, Artemis, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
Söyleyeni bilenler: Princess Moon, Sailormoon_ami, sailormon-usagi, prenses serenity, küçük-melek, Artemis, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
8. nancy sinatra - bang bang
Şarkıyı bilenler: Tornado, Sailormoon_ami, USAGİ, SaILoRSuN, Artemis, küçük-melek,
Söyleyeni bilenler: Tornado, Sailormoon_ami, USAGİ, SaILoRSuN, Artemis, küçük-melek,
9. anna tsuchiya - blue moon
Söyleyeni bilenler: ---
10. sting - shape of my heart
Şarkıyı bilenler: prenses serenity, küçük-melek,
Söyleyeni bilenler: prenses serenity, küçük-melek,
11. sailor moon - tuxedo mirage
Şarkıyı bilenler: sailormoooon, Tornado, Sailormoon_ami, Princess Moon, USAGİ, prenses serenity, Artemis, aysavaşçısı, Sweet Witch,
Söyleyeni bilenler: Tornado, sailormoooon, USAGİ, Tornado, Sailormoon_ami, USAGİ, prenses serenity, küçük-melek, sailor neptune, sailor neptune, aysavaşçısı, Sweet Witch, sailor neptune,
12. beyaz kelebekler - ateş böceğim
Şarkıyı bilenler: prenses serenity, sailor neptune,
Söyleyeni bilenler: Sweet Witch,
13. dr alban - no coke
14. 200 pounds beauty - maria
15. rodolfo chikilicuatre - el chiki chiki
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tüm katılan arkadaşlarımızı kutluyorum, umarım eğlenceli bir gün geçirmişsinizdir, farklı bir etkinlikte görüşmek üzere (puanlar 5 dk içerisinde verilecektir)
Etkinlik Sonu En Yüksek Skorlar:
1. sailormon-usagi 148200 - 500 sp
2. Artemis 106100 - 400 sp
3. Princess Serenty 84360 - 300 sp
Kutluyorum sailormon-usagi mükemmel bir puan ^^
Spoiler:
Ne Çalıyor (Oyun)
Yarışmada bizim önceden verdiğimiz cevaba göre değerlendirildiniz, her şarkı için 3, söyleyen için 5 puan aldınız. İşte sonuçlar ^^
En Çok Bilenler:
1. küçük-melek (48 puan) - 500 sp
2. Sailormoon_ami (48 puan) - 500 sp
3. prenses serenity (43 puan) - 300 sp
4. Artemis (43 puan) - 300 sp
5. Tornado (34 puan)
6. sailormon-usagi (34 puan)
7. Sweet Witch (34 puan)
8. USAGİ (32 puan)
9. sailormoooon (32 puan)
10. SaILoRSuN (29 puan)
Cevaplar:
1. barış manço - kalpler beraber
2. şebnem ferah - sigara
Şarkıyı bilenler: küçük-melek, Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, aysavaşçısı, Artemis, sailormoooon, michiru, sailormon-usagi,
Söyleyeni bilenler: küçük-melek, Tornado, Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, aysavaşçısı, Artemis, Princess Power, sailormoooon, michiru, sailormon-usagi,
3. erkin koray - gün ola harman ola
Söyleyeni bilenler: Princess Serenty, Sweet Witch,
4. cem karaca - bindik bir alamete
Şarkıyı bilenler: Princess Serenty, küçük-melek, Artemis,
Söyleyeni bilenler: Princess Serenty, küçük-melek, Tornado, küçük-melek, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, SaILoRSuN, Artemis, sailor neptune, sailormon-usagi,
5. emre aydın - bu kez anladım
Şarkıyı bilenler: Tornado, Sailormoon_ami, aysavaşçısı, sailormon-usagi,
Söyleyeni bilenler: Princess Serenty, Tornado, Sailormoon_ami, aysavaşçısı, sailormon-usagi,
6. britney spears - toxic
Şarkıyı bilenler: küçük-melek, Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, Artemis, sailormon-usagi, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
Söyleyeni bilenler: Princess Moon, USAGİ, Sailormoon_ami, SaILoRSuN, Artemis, sailormon-usagi, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
7. rihanna - umbrella
Şarkıyı bilenler: Princess Moon, Sailormoon_ami, sailormon-usagi, prenses serenity, küçük-melek, Artemis, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
Söyleyeni bilenler: Princess Moon, Sailormoon_ami, sailormon-usagi, prenses serenity, küçük-melek, Artemis, Sweet Witch, sailor neptune, sailormoooon, michiru,
8. nancy sinatra - bang bang
Şarkıyı bilenler: Tornado, Sailormoon_ami, USAGİ, SaILoRSuN, Artemis, küçük-melek,
Söyleyeni bilenler: Tornado, Sailormoon_ami, USAGİ, SaILoRSuN, Artemis, küçük-melek,
9. anna tsuchiya - blue moon
10. sting - shape of my heart
Şarkıyı bilenler: prenses serenity, küçük-melek,
Söyleyeni bilenler: prenses serenity, küçük-melek,
11. sailor moon - tuxedo mirage
Şarkıyı bilenler: sailormoooon, Tornado, Sailormoon_ami, Princess Moon, USAGİ, prenses serenity, Artemis, aysavaşçısı, Sweet Witch,
Söyleyeni bilenler: Tornado, sailormoooon, USAGİ, Tornado, Sailormoon_ami, USAGİ, prenses serenity, küçük-melek, sailor neptune, sailor neptune, aysavaşçısı, Sweet Witch, sailor neptune,
12. beyaz kelebekler - ateş böceğim
Şarkıyı bilenler: prenses serenity, sailor neptune,
Söyleyeni bilenler: Sweet Witch,
13. dr alban - no coke
14. 200 pounds beauty - maria
15. rodolfo chikilicuatre - el chiki chiki
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tüm katılan arkadaşlarımızı kutluyorum, umarım eğlenceli bir gün geçirmişsinizdir, farklı bir etkinlikte görüşmek üzere (puanlar 5 dk içerisinde verilecektir)
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Tebrikler küçük-melek
sailormoon-usagi yine yaptın yapacağını Senin kadar hırslısını görmedim doğrusu tebrikler sailormoon-usagi ...
sailormoon-usagi yine yaptın yapacağını Senin kadar hırslısını görmedim doğrusu tebrikler sailormoon-usagi ...
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Şarkı yarışmasında 34 puan almışım iyi orda bir tek ay savaşçısını bilirdim onun için çok fazla üzülmedim =)) Eğlenceli geçmişti bende 9 tane kaldım diye üzülüyordum XD
Dragon ball'da 1. olmşuşm sevindim oda eğlenceliydi =))
Dragon ball'da 1. olmşuşm sevindim oda eğlenceliydi =))
By Gold
5 şarkıyı da biliyomuşum meğer T_T yetişebilseydim keşke :/ neyse bi dahaki yarışmaya artık
kazanan arkadaşlara tebrikler ^_^
kazanan arkadaşlara tebrikler ^_^
4.şarkının söyleyeninide bilmiştim demek yazımyanlışım olmuş -___-
12.şarkıda şarkıya ateş böceği dicektim ama gençlik başımda duman diye yazdım
14.sünde ise filmin adının olucağını tahmin etmedim söyleyenin adını yazmıştım Kim Ah Joong söylüyor ayrıca beutiful girl olarak geçiyodu Ost'unda vede en sevdiğim ve ezbere söylediğim bir parçaydı nayır nolamazzz
12.şarkıda şarkıya ateş böceği dicektim ama gençlik başımda duman diye yazdım
14.sünde ise filmin adının olucağını tahmin etmedim söyleyenin adını yazmıştım Kim Ah Joong söylüyor ayrıca beutiful girl olarak geçiyodu Ost'unda vede en sevdiğim ve ezbere söylediğim bir parçaydı nayır nolamazzz
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 28 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |