14 Ocak 2009 - Top Sektirme (Oyun) Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar

hiç sevmedim zaten çok beceriksizim bi daha ki sefere aşk büyüsü oynasak 

arigato gozaimasu küçük-melek
....Efsanevi Sihirli Şovalyeler...
...Hikaru Shidou... ...Umi Ryuuzaki... ...Fuu Hououji ....
Burası Cephiro... İnanan kalp Cephiro'da güç olur...

Etkinlik süresi dolduğunda yüksek skorlarımız bu şekildeydi.
Oyun Sonuçları
Bu durumda:
1. sailormon-usagi 235 - 500sp
2. Haruka-T 229 - 400sp
3. Artemis 123 - 300sp
Valla ben 3-5 tane anca sektirirken bu eşsiz başarıyı gösteren arkadaşlarımızı kutluyorum.
Yarın farklı bir etkinlikte görüşmek üzere, teklifler alınır (Aşk büyüsü için biraz daha bekleteceğim onun kod mantığı biraz farklı. Zaman istiyor, ilk fırsatta siteye uyarlarım)
Tebrikler arkadaşlar ^^
Oyun Sonuçları

Bu durumda:
1. sailormon-usagi 235 - 500sp
2. Haruka-T 229 - 400sp
3. Artemis 123 - 300sp
Valla ben 3-5 tane anca sektirirken bu eşsiz başarıyı gösteren arkadaşlarımızı kutluyorum.
Yarın farklı bir etkinlikte görüşmek üzere, teklifler alınır (Aşk büyüsü için biraz daha bekleteceğim onun kod mantığı biraz farklı. Zaman istiyor, ilk fırsatta siteye uyarlarım)
Tebrikler arkadaşlar ^^

Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu

vayyy be sailormoon-usagi tebrikler ...ilginç bir rekor
..haruka-t artemis sizide kutlarım..haruka-t demedimmi ben sana fazla iddalı olmak herzaman iyi deildir diye 

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

ohooo!!!
sailormon-usagi tebrikler!!!
harika skor elde etmişsin.
kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.
Helal olsun .

sailormon-usagi tebrikler!!!
harika skor elde etmişsin.
kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.
Helal olsun .

By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.

4. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 71 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |