15 Haziran 2009 - Boyama Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Bugün boyama konumuz Uranüs ve Neptün
İstediğiniz gibi efekt verebilirsiniz.Size kalmış birşey.Dilediğiniz gibi boyayın..=)
Kurallar
1. Her üye bir adet boyama ile katılacaktır.
2. Boyadığınız resmi JPEG formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.PNG'ler oylamaya dahil edilmeyecektir.
3. Etkinlik 19:00'da sona erecektir.
Kazananlara
1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puan verilecektir..
Kolay gelsin...
Bugün boyama konumuz Uranüs ve Neptün
İstediğiniz gibi efekt verebilirsiniz.Size kalmış birşey.Dilediğiniz gibi boyayın..=)
Kurallar
1. Her üye bir adet boyama ile katılacaktır.
2. Boyadığınız resmi JPEG formatına çevirerek bu başlığa koyacaksınız.PNG'ler oylamaya dahil edilmeyecektir.
3. Etkinlik 19:00'da sona erecektir.
Kazananlara
1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puan verilecektir..
Kolay gelsin...
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
ayyy bu abna yapılır mı harum michim canlarım benmmmmm bende boyamakkk istiommm yaaa ama yarına lab sınavım var neden ben yaaaaaaaaaaaa hep bütün eglenceleri kaçırıom
tatile gidiyorduk.annemler kapıda beni bekliyor ben burda yarışma için hazırlanıyorum ondan fazla uğraşamadım T__T sonucunu çok merak ediyorum öğrenemiceğim T________T neptune çok gzel oldu bence ama uranus .. olmadı ...neyse şimdiden tebrik ediyorum kazananı ^___^
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 24 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |