15 Mart 2009 - Sailor Moon Lines (Oyun) Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Başka bir flash oyun etkinliğinde bu ismi vermemizin nedeni arkaplana aldığımız bir Sailor Moon resmi. Oyun teklifleriniz için özel mesaj atmayı unutmayın.
Oyunda Amaç
3 tane aynı renk kutuyu dikey, yatay ya da çapraz sıralayarak onları yok edip puan kazanmak. Her bölümün belli görevi var. Bunu bölüm başında Target: xxx şeklinde söyler. Örneğin ilk bölümde 10 tane 3'lü kutu yok etmenizi ister. Bu şekilde oyun giderek zorlaşır ve ilerler.
Nasıl Oynanır
Sağ ve Sol tuşu ile kutuları yönlendirin,
Yukarı tuşu ile kutuları yer değiştirin,
Oyuna başlamak için aşağıdaki adrese gidip giriş yapın:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/smlines/
Oyundan Görüntüler
Final ve Kazananlar
19:00'da listeye göre ilk 3 en iyi puan ödül alacak, 3 kişi alacak şekilde 1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puanı ödül alacaklar.
Bugünkü tek etkinliğimiz bu oyun etkinliğidir. Hafta içi bazı günler arkadaşımız sailormoooon birbirinden güzel etkinliklerle sizlerle olacak, Cumartesi günü ise 1 flash 1 özel tasarım oyun etkinliği, pazar günü ise yine 1 flash ve 1 sohbet etkinliği ile kısmetse yine ben karşınızda olacağım XD
Bu başlığı yardım ve soru-cevap amaçlı kullanabilirsiniz. Bol eğlenceler ^^
Oyunda Amaç
3 tane aynı renk kutuyu dikey, yatay ya da çapraz sıralayarak onları yok edip puan kazanmak. Her bölümün belli görevi var. Bunu bölüm başında Target: xxx şeklinde söyler. Örneğin ilk bölümde 10 tane 3'lü kutu yok etmenizi ister. Bu şekilde oyun giderek zorlaşır ve ilerler.
Nasıl Oynanır
Sağ ve Sol tuşu ile kutuları yönlendirin,
Yukarı tuşu ile kutuları yer değiştirin,
Oyuna başlamak için aşağıdaki adrese gidip giriş yapın:
http://forum.venus.gen.tr/oyunlar/smlines/
Oyundan Görüntüler
Final ve Kazananlar
19:00'da listeye göre ilk 3 en iyi puan ödül alacak, 3 kişi alacak şekilde 1. 500, 2. 400, 3. 300 sihir puanı ödül alacaklar.
Bugünkü tek etkinliğimiz bu oyun etkinliğidir. Hafta içi bazı günler arkadaşımız sailormoooon birbirinden güzel etkinliklerle sizlerle olacak, Cumartesi günü ise 1 flash 1 özel tasarım oyun etkinliği, pazar günü ise yine 1 flash ve 1 sohbet etkinliği ile kısmetse yine ben karşınızda olacağım XD
Bu başlığı yardım ve soru-cevap amaçlı kullanabilirsiniz. Bol eğlenceler ^^
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Bu mesaja teşekkür edenler (2 kişi): amaury, HAZAN
ahhh mamoru şu flash oyunlarında hep sorun çıkıyor.
oyun skorumu kaydetmedi. ne olucak bu iş... ama yinede eğğlenceli oyun bu sıkıntıyı atlatıcak gibi. kaydetmesede oynamaya devam
oyun skorumu kaydetmedi. ne olucak bu iş... ama yinede eğğlenceli oyun bu sıkıntıyı atlatıcak gibi. kaydetmesede oynamaya devam
By Princess Moon
Rock & Metal Music Download
Ruhum bana vazetti ve ne cücelerden daha büyük, ne de devlerden daha küçük olduğumu gösterdi.
Ruhum bana vazedene kadar insanlığı iki kişi olarak görürdüm: Biri acıdığım, güçsüz; diğeri izlediğim yada direndiğim güçlü.
Ama şimdi her ikisi de olduğumu ve ikisinin aynı maddeden yapıldığını biliyorum.
4700 yaptım ilk olarak sonuncuydum rezillik Şimdi 28700 yaptım bir tane kalmıştı diğer levele geçmeme hızlı basmasaydım daha fazla yapardım Neyse çok zor oyun bence bu yarışmayı prenses serenity kazanır.Böyle oyunlarda başarılı (bknz: Tetris oyunun bütün forumun puanlarını toplasan yine ona yetişmezdi )
By Gold
oyun güzel oynayabilene
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 33 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |