16 Ekim 2009 - Wallpaper Yarışması 10 Sayfaya git: 1, 2, Sonraki |
Yazar
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericeğim.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 1024x768 olacak.Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım.
Daha önce yaptığımız wallpaper yarışmasını michiru kazanmıştı.İşte wallpaper yarışması birincimiz michiru'nun eseri.
Kurallar
1.Boyut 1024x768 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşesine venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5.Duvar kağıdınıza ''Sailor Moon'' yazmak size kalmış birşeydir.
6.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
7.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
8.Saat 21:00'da etkinlik sona erecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericeğim.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 1024x768 olacak.Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım.
Spoiler:
Daha önce yaptığımız wallpaper yarışmasını michiru kazanmıştı.İşte wallpaper yarışması birincimiz michiru'nun eseri.
Kurallar
1.Boyut 1024x768 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşesine venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5.Duvar kağıdınıza ''Sailor Moon'' yazmak size kalmış birşeydir.
6.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
7.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
8.Saat 21:00'da etkinlik sona erecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Katılabilir miyim acaba ?
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
aa,mamoru-sensei geri gelmiş hoşgeldin
maalesef resmin arkasını nasıl boşaltabileceğimi bilmiyorum, ps veya pf de yüklü değil
katılacak arkadaşlara başarılar
maalesef resmin arkasını nasıl boşaltabileceğimi bilmiyorum, ps veya pf de yüklü değil
katılacak arkadaşlara başarılar
EFSUN ÖĞRETİSİ ve KADİM SÖYLEV fanı
Efsane serisi '' ZAİNİN & PALOMİTA '' fanı
domo arigatoo gozaimasu NQS ^_^
*-* katılmaya çalışıcam ^^
mamo-kun da katılmıış çok güzel olmuş yapılanlar *__* ami seninki çok deli olmuş xD bittm her zamanki gibi mükemmel
mamo-kun da katılmıış çok güzel olmuş yapılanlar *__* ami seninki çok deli olmuş xD bittm her zamanki gibi mükemmel
Spoiler:
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
mamoru yazmış:
ooo... kimleri görüyoruz..
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
katılayım bende inş. beğenirsiniz *-*
Spoiler:
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [ 25 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |