16 Eylül 2009 - Giysi Giydirmek 4 Sayfaya git: 1, 2, 3, Sonraki |
Yazar
Mamoru'nun bana etkinlik için yolladığı mankeni tekrar kullanacağız.Bugün giydireceğimiz kişi Minako..
İşte giydireceğiniz manken burda:
Geçen yarışmanın 1.si michiru'dan örnek..
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 21:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Mamoru'nun bana etkinlik için yolladığı mankeni tekrar kullanacağız.Bugün giydireceğimiz kişi Minako..
İşte giydireceğiniz manken burda:
Geçen yarışmanın 1.si michiru'dan örnek..
Spoiler:
Kurallar:
1.Kesinlikle kendiniz giydireceksiniz. (İnternetten hazır kıyafetleri kullanmak yasaktır)
2.Yaptığınız çalışmayı bu başlığa jpeg formatına çevirerek koyacaksınız. Png'leri oylamaya almayacağım.
3.Her üyenin en fazla 2 tane kıyafetle katılma hakkı vardır.
4.Yukarıda yazdım ama tekrarlıyorum internetten hazır kıyafetlerle giydirilenler kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5.Etkinlik 21:00'da sona erecektir.
Paint kullanarak giydirebilirsiniz veya Photoshop gibi programlarla istediğiniz efekti verebilirsiniz.
Kazananlara: 1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
İyi eğlenceler..=)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
bu etkinliği seviyorum *-* katılıcm kesin ^^
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 39 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |