17 Aralık 2009 - İmza-Avatar Hazırlama Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3 |
Yazar
Arkadaşlar imza boyutları 450x250 avatar boyutları ise 100x100 olacaktır..Boyutları farklı olanlar oylamaya alınmayacaktır..Bunu kurallarda belirttim ''boyutu yukarıdaki örnekteki gibi ayarlayın'' dedim..

Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou

küçük-melek, dArk JeaNNe, ami, ~Silver Heart~, Daydream (ama 2.si xP), Sun ve USAGİ_AY SAVAŞÇISI sizinkilere bayıldım öldüm bittim süpersiniz o___O *_____*
Belirttiğim isimlerinki kadar güzel olamayacak olan nacizane çalışmam XD

Belirttiğim isimlerinki kadar güzel olamayacak olan nacizane çalışmam XD

by me~

teşekkürler tusako~ ^-^

__Rei Hino__ yazmış:
Tatlım imzanın boyutu 450x250 olmalı. Seninki 480x280 mi ne öle bişi...

Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.

arashi üü. katılmasaydın ya
çok güzel olmuş o sürede nasıl yaptın
katılmıyorum ben xD ne dediğim belli değil xDD süper olmuş ^_^
küçük meleğin çalışması çok hoşuma gitti birde *-* Sun-abla K-ondan yapmışsın ya çok hoş olmuş ^_^

küçük meleğin çalışması çok hoşuma gitti birde *-* Sun-abla K-ondan yapmışsın ya çok hoş olmuş ^_^
Spoiler:

8 dk. kaldı. Benimki hiçbişiye benzemedi 

Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<

Neo_Queen_Serenity yazmış:
Merak etme 0 çekeriz XD
herneyse herkese başarılar.
tornardo çok güzel olmuş

Önce alevlerin arasında acı çekersin.Sonra da boğularak ölürsün.Ne var ki hiç bir zaman bedeninin küle dönüştüğünü göremezsin

3. sayfa (Toplam 3 sayfa) [ 43 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |