17 Ekim 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
Yaklaşık 2 aylık bir dönemin ardından yeniden buraya kendimi atabildim. Bugün uzun süredir yapmadığımız banner tasarım yarışmasıyla başlangıcı yapacağız. Ayrıca saat 19:00 gibi bir de günün forum oyun etkinliği sizlerle olacak.
Banner Tasarım Yarışmasının bu haftaki konusu "Cosplay" yani Sailor Moon kostümleri. İnternetten bu konuda yüzlerce kaynak bulabilirsiniz. Çeşitli efektlerle süsleyerek hazırlayacağınız bannerlar 1 ay boyunca haftalık olarak forumda kullanılacaktır.
Yapacağınız banner 795x240 piksel boyutunda olmalıdır (şu andakine bakmayın biraz küçük kalmış ^^)...
Yarışmaya Katılmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?banner=1
Bannerda kullanacağız resimler için kaynaklar:
- Google Images
- DeviantArt
(Kötü bir örnek oldu XD)
- Herkes sadece 1 banner gönderebilir.
- Etkinlik oylamasına kadar gönderdiğinizi yine aynı yerden değiştirebilirsiniz.
NOT: LIVE ACTION resimleri cosplay olarak bu kategoride yer almaz. Yapımla ilgisi olmayan kişilerin rol oyunları ile ilgili resimler bannerda yer alabilir.
Etkinlik 21:00'da sona erecek ve oylamaya başlanacaktır ^^
Bol Eğlenceler
* * *
NOT: Normalde her ayın 15'inde yapılan forum tema tasarım yarışması haftaya kalıyor. Geçen tasarım yarışmasında tasarım yapmış olan sailormoooon ve Prenses Serenetty'nin tasarımları da foruma eklendi. Bu tasarımları kullanmak için Profil -> Stil Seçimi. Güle güle kullanalım
Banner Tasarım Yarışmasının bu haftaki konusu "Cosplay" yani Sailor Moon kostümleri. İnternetten bu konuda yüzlerce kaynak bulabilirsiniz. Çeşitli efektlerle süsleyerek hazırlayacağınız bannerlar 1 ay boyunca haftalık olarak forumda kullanılacaktır.
Yapacağınız banner 795x240 piksel boyutunda olmalıdır (şu andakine bakmayın biraz küçük kalmış ^^)...
Yarışmaya Katılmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın:
http://forum.venus.gen.tr/sailorclub.php?banner=1
Bannerda kullanacağız resimler için kaynaklar:
- Google Images
- DeviantArt
(Kötü bir örnek oldu XD)
- Herkes sadece 1 banner gönderebilir.
- Etkinlik oylamasına kadar gönderdiğinizi yine aynı yerden değiştirebilirsiniz.
NOT: LIVE ACTION resimleri cosplay olarak bu kategoride yer almaz. Yapımla ilgisi olmayan kişilerin rol oyunları ile ilgili resimler bannerda yer alabilir.
Etkinlik 21:00'da sona erecek ve oylamaya başlanacaktır ^^
Bol Eğlenceler
* * *
NOT: Normalde her ayın 15'inde yapılan forum tema tasarım yarışması haftaya kalıyor. Geçen tasarım yarışmasında tasarım yapmış olan sailormoooon ve Prenses Serenetty'nin tasarımları da foruma eklendi. Bu tasarımları kullanmak için Profil -> Stil Seçimi. Güle güle kullanalım
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
canım sony vegasçığımın gazabına uğradım ve 3 saat video renderi aldım abartmıorm ((tusa-chaann bi usa mamolu video yapaym dedim canım çıktı xD))
aslında katılmakla katılmamak arasında gidip geliorm hala xD bi katılıcam bi iğrenç oldu xD çok güzel cosplaylar var ama
risacım seninkine bayıldm
aslında katılmakla katılmamak arasında gidip geliorm hala xD bi katılıcam bi iğrenç oldu xD çok güzel cosplaylar var ama
risacım seninkine bayıldm
Öhöm ilk defa banner yaptım U___U ama keşke yapmasaydım güzelim cos ne hale döndü garibim üü. aslında koysam mı koymasam mı tereddütteyim ama olsun koycam birazcık da cesaret lazım diyil mi ama >.<
Bu arada Risa çok güzel yapmışsın T___T keşte bu kadar güzel yapmasaydın senin yüzünden katılmaklan katılmamak arasıdayım humm neyse anacım koyuyorum beyenmezsenz beyenmeyin asdfasdfasdf XDD
Bu arada Risa çok güzel yapmışsın T___T keşte bu kadar güzel yapmasaydın senin yüzünden katılmaklan katılmamak arasıdayım humm neyse anacım koyuyorum beyenmezsenz beyenmeyin asdfasdfasdf XDD
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
@Tsukino-Usagi:cık resim karanlıktı açılmış hali o T____T
@Risa: hiçde bilem göz doktorusuzda kötü görüyorum bi de giderim mazallah daa kötü görürüm cık iyi böyle XDD
@Risa: hiçde bilem göz doktorusuzda kötü görüyorum bi de giderim mazallah daa kötü görürüm cık iyi böyle XDD
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |