17 Ekim 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
off T_T dershanede öğlenci olmak ne kötü bişey T_T
katıldım ama wallpaperımın fon'unu kullandım xD çok beğenmiştm onu umarım sorun olmaz O_O resmi bile düzgün kesemedm T_T
cenk , gold , dowaa, risa , ami çok güzel olmuşlar *-* daha sayamıcam aslında hepsini beğendim ama gold'unki biraz daha ağır basıyo afdsfad xD
bannerimi beğenenler olmuış şaşırdıım XD teşkkürlerr
ellerinize sağlık sns *-*
katıldım ama wallpaperımın fon'unu kullandım xD çok beğenmiştm onu umarım sorun olmaz O_O resmi bile düzgün kesemedm T_T
cenk , gold , dowaa, risa , ami çok güzel olmuşlar *-* daha sayamıcam aslında hepsini beğendim ama gold'unki biraz daha ağır basıyo afdsfad xD
bannerimi beğenenler olmuış şaşırdıım XD teşkkürlerr
ellerinize sağlık sns *-*
Koydum. Ama hiç şansım yok
Min-Hyeok Gang aşksın seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen >.<
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
tipini yerim oy oy "unni!" >.< Bana Hande unni de evlenelim <3 Sasuke ve Hitsugaya baskılı yastıklarda uyuruz beraber <3 Sana yemek ısmarlayayım ablan olayım <3
not: you've fallen for me dizisindeki Lee Shin'den bi tane de ben istiyorum. evcil hayvan gibi lan.
Kaptan yazmış:
Kimin tayfası asdfasdfasdf xDD senin sayende buralardayım aslında beni ben yapan asya seviyorum bu kişiliği <3 beyenmenede çok pis derecede sevindim mutlu ettin beni *-*
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
hahaha XDXD nerden aklına geldi yahu...resmimin banner olmasından hoşlanırmıydım ?
hmm şaşırtmacalı soru =P ilk olarak sevinirdim ,çünkü akıllarda kalmış bi cosplay olması hoşuma giderdi..2. olarak garipserdim...böyle siteyi açtığımda kabak gibi kendi suratımı görmek tuhaf olurdu XDXDXD
hmm şaşırtmacalı soru =P ilk olarak sevinirdim ,çünkü akıllarda kalmış bi cosplay olması hoşuma giderdi..2. olarak garipserdim...böyle siteyi açtığımda kabak gibi kendi suratımı görmek tuhaf olurdu XDXDXD
Chou~ yazmış:
beyenmenizeçok sevindirik oluyorum bunu biliyosun "a1" ama bunu çok sevdiğim arkadaşlarımdan duymak beni gerçekten mutlu ediyo "a1" sende bu çok çok çok .. çook sevdiğim arkadaşlarımdan olduğun için "a1" ben kat be kat daha mutlu oldum *-*
Kaptan yazmış:
Ben seçcem hemde beynmiycen xDD -öğrencinin seçtiği herkeşey beyenilir U__U- Evet yaa sen yapsana cosplay sns özledik vallahada senin o güzel yüzünü asdfadf >.<
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
ahahah aynen benimde aklıma geldi o hatta yapmaya kalktım sonra izin almadan olmaz falan diye gittim başka makoto cosplayı koydum valla bence süper olurdu kaptan ^_^
3. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |