17 Ekim 2009 - Banner Tasarımı Sayfaya git: Önceki, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Sonraki |
Yazar
(gecikme için üzgünüm buradaki arkadaşlarla oyuna dalmışız T_T)
Bu durumda
1. ami (5 oy) - 500 sp
2. dowaa (4 oy) - 400 sp
3. Gold (4 oy) - 400 sp
Tüm katılan arkadaşlarımızı kutluyorum. Tebrikler ami!
(gecikme için üzgünüm buradaki arkadaşlarla oyuna dalmışız T_T)
Bu durumda
1. ami (5 oy) - 500 sp
2. dowaa (4 oy) - 400 sp
3. Gold (4 oy) - 400 sp
Tüm katılan arkadaşlarımızı kutluyorum. Tebrikler ami!
Sailor Moon / Sailor Venus Fan Sitesi
Forum Kuralları | İstek - Şikayet Kutusu
Kaptan yazmış:
Sağol iyikide pıt diye attın *-* tweety beyenmene sevindim katılanların herkesink çok güzeldir *-* ilk kez yapışıma karşın beyenilmesi bana çok moral getirdi beyenen beyenmeyen herkese çok teşşekürler *-* michi kazanamamış şoklardayım e.? neyse ...
Cevapsız soruların, boynumda kolların, al senin olsun!
tebrikler amii *-*
tebrikler dowaa *-*
ve tebrikler gold-chan *-*
banner foruma acayip yakıştı çok şık olmuş xD cidden bayıldım *-* katılan ve kazanamayan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum *__* bu bi yarışma sonuçta ^_^oyumu kendime vermiştim bende agdfgasd xD tekrar omedeto gozaimasu *_*
tebrikler dowaa *-*
ve tebrikler gold-chan *-*
banner foruma acayip yakıştı çok şık olmuş xD cidden bayıldım *-* katılan ve kazanamayan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum *__* bu bi yarışma sonuçta ^_^oyumu kendime vermiştim bende agdfgasd xD tekrar omedeto gozaimasu *_*
Burda değildim olsaydımda oyumu ami'ye vercektim..Tebrikler ami
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
Yaaaaa yine kaçırmışıııım....hay ben şu dersleri Neyse yapacak bir şey yok tasarımlar çok güzel amininki gerçekten çok güzel olmuş.Elbette diğer arkadaşlarında her biri çok farlı ve güzel tasarımlar.
Sayın yöneticiler benim gibi başka aşırı yoğunluğu olan kimler vardır bilemiyorum ama bazı etkinlikleri gece de devam edebilecek gibi yapsanız nasıl olur? Böylece belki ben ve benim durumumda başkaları varsa katılabiliriz???
Sayın yöneticiler benim gibi başka aşırı yoğunluğu olan kimler vardır bilemiyorum ama bazı etkinlikleri gece de devam edebilecek gibi yapsanız nasıl olur? Böylece belki ben ve benim durumumda başkaları varsa katılabiliriz???
Sessizlik var olmamak değildir...Sessizliğim asaletimdendir... Buradayım...
Spoiler:
5. sayfa (Toplam 6 sayfa) [ 77 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |