17 Nisan 2009 - Wallpaper Yarışması 2 Sayfaya git: 1, 2, 3, 4, 5, Sonraki |
Yazar
Sizi bilmem ama bu wallpaper yarışmalarını ben çok beğendim.. O yüzden bir kere daha yapmaya karar verdim.Tabi bu sefer wallpaper yacağımız resim farklı olcak.İki haftada bir wallpaper yarışması yapmayı düşünüyorum.
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericeğim.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 800x600 olacak(Sitemizdeki wallpaper boyutları bu olduğu için değiştiremiyoruz).Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım..
Biliyorsunuz ilk wallpaper yarışmasını ami ve Crystal Mars kazanmıştı.İşte wallpaper yarışması birincilerimizin eserleri,
ami'nin
Crystal Mars'ın
Kurallar
1.Boyut 800x600 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşeye venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5. ami ve Crystal Mars'ınki gibi duvar kağıdına Sailor Moon yazmak zorunlu değildir.Bu size kalmış birşeydir.
6.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
7.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
8.Akşam saat 20:30'da etkinlik sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Size wallpaper yani duvar kağıdı yapacağınız resmi ben vericeğim.Sizler benim verdiğim resimle wallpaper yapacaksınız..
İşte wallpaper'da kullanacağınız resim:
Bu resmi wallpaper yapabilmek için kendiniz keseceksiniz.
Wallpaper'in boyutu ise 800x600 olacak(Sitemizdeki wallpaper boyutları bu olduğu için değiştiremiyoruz).Ayarlayamayanlar için boyutu size ayarladım..
Spoiler:
Biliyorsunuz ilk wallpaper yarışmasını ami ve Crystal Mars kazanmıştı.İşte wallpaper yarışması birincilerimizin eserleri,
ami'nin
Crystal Mars'ın
Kurallar
1.Boyut 800x600 olacaktır.
2.Wallpaper'ı yukarıdaki gösterdeğim resimle yapacaksınız.
3.Size verdiğim örnekteki gibi küçük bir şekilde fazla abartmadan sağ alt veya sol alt köşeye venusforum.net yazacaksınız.
4.Verdiğim resme efekt vermekte özgürsünüz.Photoshop gibi programları kullanabilirsiniz.
5. ami ve Crystal Mars'ınki gibi duvar kağıdına Sailor Moon yazmak zorunlu değildir.Bu size kalmış birşeydir.
6.Her üye tek bir wallpaper ile katılacaktır.
7.Yaptığınız wallpaper'i JPEG'e çevirerek bu başlığa koyacaksınız.
8.Akşam saat 20:30'da etkinlik sona erecektir ve oylamaya geçilecektir.
Kazananlara:
1.500 2.400 3.300 Sihirli Puan verilecektir.
Kolay gelsin =)
Myanimelist:
http://myanimelist.net/animelist/Sensou
ehe bu sefer kaçırmıcam bu etkinliği geçen seferkini kaçırmıştım
teşekkürler*-*
teşekkürler*-*
çok gzl olmuşlar ^^ özellikle ami *-*
bu arada SailorMars snnkinin boyutları yanlış mı olmuş ^^" bna öle geldi de
geç olmadan düzelt istersn oylamaya alınmayabilir sonra
bu arada SailorMars snnkinin boyutları yanlış mı olmuş ^^" bna öle geldi de
geç olmadan düzelt istersn oylamaya alınmayabilir sonra
.
McFly ♥
hiiiii......ami seni yarışmaya almamaya karar verdim haksızlık oluyor sonra herkes çalışıyor bişiler ypıyor sonra sen muhteşem bişile giriyorsun etkinliğe doğal olarak sen kazanıyorsun *-*insanın gözü korkuyor ya...
michiru seninide muhteşem senidemi allmasam yarışmaya ne (Sanki ben belirliyormuşum gib )
cenk sağol etkinlik için süper etkinlik vakitte bol yeni yeni bişler yapmaya çalışırım artık
michiru seninide muhteşem senidemi allmasam yarışmaya ne (Sanki ben belirliyormuşum gib )
cenk sağol etkinlik için süper etkinlik vakitte bol yeni yeni bişler yapmaya çalışırım artık
1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [ 69 mesaj ] |
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız |